laupäev, juuli 16, 2005

süvenev identiteedikriis?

Njah keskeakriisiks on veel veidi vara kuid asjalood on nii, et noh...eile ja vist tänagi ma ei ole eriti rahul viisiga kuidas mu elu kulgeb. Vaikne, turvaline ja igav!
Olen olnud pai ja alati korralik ning viisakas. Kurat küll: ma pole vist isegi puberteeti läbi elanud ja...see põhjustabki nüüd komplikatsioone: tahaksin mingisugust 90-kraadist pööret.
Võtaks õige palga välja ja ostaks pileti. Ükskõik kuhu, näiteks Londonisse. Kindlasti on see nö trendilinn, kus kõik vaataksid ülbelt minust möööda kui ma abi vajaksin. Võibolla poleks see tõsi kuid...väikene sellelaadne hirm oleks. Kuid tühja sellest: tahan hüpet tundmatusse. Aga: kui teen tööd, saan raha, mis aitab mul talvel Tartus paremini ära elada, ma ei saa vastutustundetult lihtsalt ära minna. Mis minuga juhtuks? Ma ei suudaks ju hakkama saada?
Niisiis kuulub see plaan taas nende plaanide hulka, mida õhtuti enne magamajäämist välja mõtlen, detailselt ja otsusekindlalt. Heh...olen ju Kalad ja olengi selline nagu kirjeldatakse: unistustest piisab. Lisaks sellele Tule elemendis sündinud: alustan innukalt kuid kustun ruttu.
Kehv vabandus kuid natuke ehk aitab. Ei tea kas see on paratamatus või suudan end kokku võtta, veidi ehk planeerida ja minnagi kuskile...kasvõi siis Soome või kuskile mujale lähedale. Ma saaks sellega hakkama küll kuid kardan, et seda mida ma otsin, ma niikuinii ei leiaks. Reise ja seiklusi, mida ma soovin, on võimalik kogeda vaid unenägudes.
Ma tahaksin midagi suurejoonelist, intensiivset, midagi mida meenutada. Kindlasti on mind mõjutanud Lotte fantastilised seiklused Hispaanias, Tiina ja Liisi reisiplaanid (mis mulle sugugi ei meeldi, kuid lõppude lõpuks las igaüks elab oma elu), ja see, et rutiinist on lihtsalt kõrini.

Üks reis mind ootab, lähen Lätti, tahan minna, kuid samas ei suuda kuidagi saavutada tunnet, et see mulle meeldiks :(

Üks tore asi elus siiski on :) Palav ilm vahetus vihmaga ja müristas mõnusasti. Õhk on värske ja puhas: küll muutub minugi tuju

0 ...kaja: