kolmapäev, august 24, 2005

Grande Finale

Krissuke on nüüd lõpuks Iirimaal tagasi. Kallid sulle, kui lugema juhtud ;)

Enne sõitu eile saime aga lõpuks ometi hakkama millegi sellisega mis ka meenutamist väärt on. Noh vähemalt meiesugustele "siivsatele" ja igati ontlikele preilidele. Tegime tempu :)

Kuna ilm oli ahvatlevalt ilus, otsustasime randa minna. Kuna ilmas siiski piisavalt kindlad polnud, keegi bikiine kaasa ei võtnud. Kohale jõudes me avastasime aga seda, et vesi on vapustavalt mõnus. Ronisime kõik jalgupidi vette solberdama. Tulid veel ka mingid suured lained. Tütarlapsed muutusid juba üsna julgeks sest seelikud kerkisid aina kõrgemale. Mõnel juhul paistis juba pesugi, mida lained meelalt märgasid.

Jalgade kastmisest jäi väheks. Lõppude lõpuks kurvastas Krissu, et pole aasta otsa meres ujunud ja nüüd täna ka ei sa kuna pole trikood. Meilgi käisid neelud merevette viskumise suhtes. Mida küll teha?

Tagapool on mitteametlik nudistide rand. Ehk keegi ei pahandaks ega pööraks suurt tähelepanu kui läheks alasti ujuma? Ei nii julged me veel pole. Aga aluspesus? Ei tea...avalik rand ju, inimesi ka siin ikkagi on veel ,kuigi tavapärasest vähem... Aga nooruses peabki veidi crazy olema. Niisiss, peale mõningas arutelu kambavaim siiski võitis ja...läkski lahti. Jooksuga lainetesse...oi kui mõnus :)

Olles juba piisavalt sügaval, hakkas mul üsna kahju et tegelikult alasti ujuma ei läinud. Mis sest, et päev, mis sest et inimesed :D Aluspesu tundus nadi :D Noh aga natuke perversseid nalju saab ikak teha. Niisiis mina kui teada-tuntud "inimeste lolliks muutja" panin ette teha võistluse, mis seisnes vees kõige kiiremini aluspükstest lahti saamises ja siis pea kohal viibutamises :) kambavaim oli tugev, sest kõik nõustusid kõhklemata. Sama võistlus ülemise osaga osutus ka üsna populaarseks. Eelsoojendus tehtud, võisime teha peavõistluse, mis tegelikult polnudki võidu peale :) See oli ülemise osa käeshoidmine ja veest üles hüppamine. Uskuge mind, see on tõesti nii ahvatlev kui see Fa reklaamis tundus :P

Väga lõbus oli. Tõeline vabadus ja mõnu. Mingil hetkel märkasin ma, et teatud seltskond on kogunenud randa pingile istuma ja jälgib meie tegemisi lausa "esireast". Peae seda oli ikka sama lõbus. las vatavad kui tahavad. Vanemad inimesed olid. Kui tihti nad ikka "noort" ihu näevad.

Tulime välja, panime riided selga. Aluspesu märg, seda muidugi mitte, ja hakkasime kodu poole minema. Tõeliselt vapustav ja mõnus tunne. Meie rannasektoris küll mõningad inimesed väheke muigasid, aga me muigasime ka :)

Õhtul Tiina juurs enne lennujaama minekut jõime Pina Coladat (mis kõigile vastik tundus, aga minu meelest väga hea jook) ja lõime kokku selle nimel, et järgmine aasta võiks minna kuuvalgel alasti ujuma. On vaid Krissu vaja ära oodata :)

Mõnikord tundub küll, et ma peaksin "inimeseks" hakkama. Aga miks ometi? Mõnus on ju lolli mängida :9 Endal on tõesti hea. Ilma sõbrannakarjata vist siiski ei läheks. Päris üksi mitte. Samas soovitan järgi proovida. Miski ei saa taksitada merre minemist.

See ettevõtmine oli tore suvelõpu "üritus" meile. (Kaasategijad mina, tiina, Leili, Krissu :P ) ja Tore Grande Finale meie Iiri printsessile :D Nüüd on millest sõpradele rääkida.
PS alkoholi oli mängus minimaalselt. St kaks lonksu Gini

4 ...kaja:

greta ütles ...

Millimallikad unustasin ma täitsa ära :8 Nii toredad sültjad olevused. Niii nunnud. Va neile peale astumine, hirmust õhku hüppamine ja kiljumine.

L ütles ...

oeh, ma olen lausa sõnatu nüüd :)

greta ütles ...

ise jäid ilma nänänäää :P
aga päevakoerad ja sõnnikurenn on ikkagi endiselt üsna ahvatlevad :D

Anonüümne ütles ...

oi kui tore kirjanduslik yllitis meie yhisest viimsest ja ainumast p2evast pirital :)
Nii vahva :)
ma vega t2nan :)
ja j2rgmine aasta raudselt kuuvalgel alasti ujuma :D
Tulen juulis...luban !