kolmapäev, juuni 06, 2007

Maal

Esimene päev "maal" Tammsaare teenistuses. Piret ei sõitnudki Tallinn- Tartu maanteel kraavi. Sõitis päris hästi: me mõlemad oleme elus ja terved. Jõudsime kohale ja hakkasime siis tööinimesteks. Midagi erilist me esimesel päeval ei teinud. Esialgu me küllap peame piirdma sisseeelamise ja õppimisega. Kuulasime üht ekskursiooni, aga samas koristasime ka ühe maharaiutud kuuse ära.

Siin on hea ja vaikne. elu keeb küll, aga see ei seisne mitte inimdraamades ja muus sarnases, vaid looduses: lopsakad taimed, pääsukesed, sääsed, kauguses kägu jms. Mõned inimesed siiski ka - nemad käisid siin muuseumis :)

Hommikul ärgates pistab akendest rookatusega rehielamu :) Meie elame aga moodsates ruumides kus on eestastele eluks vajalik internet ja muuhulgas ka veevärk, elekter, toit jms.
Meie ööbime ülakorrusel. Allkorrusel elab Tammsaare - majavalvur ja meie pidev ehmataja.

Muidugi tegin ma pilte ja teen ilmselt veel, aga nendega tuleb veel veidi oodata. Vabamatel hetkedel proovin kunstiajalugu õppida, aga see pole pooltki nii põnev kui uus ümbrus. Ühte huvitavat unenägu nägin ma ka, aga see lendas kahjuks juba peast välja.

Nüüd lähen Piretit äratama....
Olge toredad :)

1 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

oi oi, ise maal, aga lased piretil nii kaua magada, enne kukke ja koitu peaksite kahekesi käsikäes karjamaale lehmi lüpsma minema! Vot see oleks ilus :)