laupäev, detsember 09, 2006

laupäeval

Ma olen olnud laupäeva kohta eriliselt tubli. Noh, oli tarvis. Käisin raamatukogus ja tõlkisin prantsuse keele vastamise jaoks raamatut. Siis tulin koju, tegin süüa ja lugesin eesti kirjandus kahte. Kindlasti aitas mu usinusele kaasa see, et Liis siin arvutis omi loenguid luges.
Nüüd olen ma ise arvuti ees ja...tegelikult ei ole siin midagi erilist teha, aga lugeda ma rohkem praegu ei taha. Väsisin ära. Eks ma siis passin niisama :)

Sündmustest olen ma loobunud. Pole eriti loenguid, pole olenguid. Alkohol praegu eriti ei tõmba (kuigi eile otsin poest siidrit), pidutuju ka pole. Õnneks läheb see varsti mööda :)
Eile avastasin ma, et internetist on võimalik alla tõmmata ööülikooli loenguid. Gunnar Aarma oli mu esimene valik. Liis magas, aga mina kuulasin pimeduses jutustust sellest, kuidas saavutada rahulolu. Aitas. Täna tunnen end väga õnnelikuna (mitte eufoorilisena). Raamatukokku ma mitte ei kõndinud, vaid hõljusin.

Samas, unenäod olid küll imelikud. terve päeva pidin nende peale mõtlema. Esiteks olin ma mingi perverdi korteris vangis, sest ma ei pööranud hoiatustele tähelepanu. Siis põgenesin, olles ise poolalasti. Järgmisena olin Leedus, sõitsin trolliga ja kui ma Vambola peatuses Tallinnas, Mustamäel maha astusin, tuli mu juurde kontroll, kes mult leedu keeles piletit küsis. Aja võitmiseks ütlesin inglise keeles, et ma leedu keelt ei mõista. Selle peale hakkas kontrolör saksa keeles pikka monoloogi pidama. Ich spreche keine deutsch, ütlesin ma. Siis tuli meelde, et mul ikkagi o n pilet. Andsin selle kontrollile, kes nüüd inglise keeles rääkis. Vana ja kortsunud nägi see pilet küll välja, aga kõlbas. Astusin muretult kodu poole
ja siis see mis mind mõtlema pani. Läksin tema (J) poole. Korteriuks oli lahti (või oli mul võti), astusin sisse. Vatasin kööki ja leidsin ta seal laua ääres suures seltskonnas istumas. "Oih, vale ajastus sul, Greta," ütles ta. "Meil on siin üks projekt käsil." Märkasin, et riiete kandmise asemel olin ma mässitud suure teki sisse. J tuli siiski köögist välja, läksime teise tuppa rääkima ja suudlema. tekk kukkus ümbert ära ja just sel hetkel hakkas sinna tuppa inimesi tulema. Kuskilt ilmusid välja ka mu riided. Tahtsin riietuma hakata (mingid teised naised samuti), aga tuppa tuli üks mees, kes lahkuda ei tahtnud. Tema juuresolekul tundus vähem kohmetu alasti olla, kui aluspükse jalga ajada :D Siis läks ta ära, aga poolalasti ma jäin, sest ma hakkasin kahtlustama, et ta armastab kedagi teist. Unenäoloogika kohaselt paistab armastus välja inimese silmist. Vaatasin talle otsa, pilk oli täiesti tuim. Siis läks ta selle teise naisega minema ja mina ärkasin üles...

lähen nüüd muud tegema....

0 ...kaja: