esmaspäev, aprill 10, 2006

päälkirja põle (niisamajutt)

Hommik on. Uni on ja ei ole. See tähendab, et reipus puudub, aga magada ka enam ei saaks. Kahjuks on nii, et kui Liis üles tõuseb ei saa ka mina teisti kui lihtsalt pean üles tõusma...pool kaheksa!!!!

Liis käis oma praksis ära ja nüüd magab(Oi, üles tõusis just nüüd). Ta on nimelt veidi haige. Mina hõõrun silmi ja kuulan Rammsteini vaikselt. Kummaline on Rammsteini vaikselt kuulata....aga see selleks. Kohevarsti helistan Tiinale ja siis selgub, kes läheme ujuma või mitte. Mina lähen küll kindlasti. Taasavastasin veemõnud :)

Eile käisime Tiinaga jalutamas. Põnev on elada niivõrd linna ääre lähedal. Natuke kõndimist ja jõudsime külavaheteele. Fotokas oli muidugi kohustuslikus korras kaasas ja pildid
siin.
Tiina muidugi soovis end pea täielikult fotodelt tsenseerida. ma ei andnud alla ja eks ta natuke pahandas ka, aga ma ei täitnud tema käsklusi vaid sellepärast, et ta on kõikidel piltidel ikkagi ilus, nii ilus, et pole vaja midagi tsenseerida :)

Käisime lõunakeskuses ka. Nii nagu kolmveerandil tartlastest (ja ka tallinlastest), tuli ka meil veeta vähemalt teatud osa nädalavahetusest kaubanduskeskuses :S Aga noh, ostsin sokid :)
Ilm oli imekaunis. Läksin välja ilma jopeta :) Külm ei olnud, kohati isegi palav. kahjuks puhus tuul ja kõrvad küll hiljem kumisesid. Kuid.....kevad on käes ja ei mingeid vastuargumente!

pesen nüüd hambad, raseerin jalad(et oleks väiksem veetakistus) helistan Tiinule ja....
zull zull :)

1 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

tiina on jah ilus, mine või kadedaks!