laupäev, aprill 08, 2006

unenäod

Üle pika aja... mõni põnev uni kah.
Kõigepealt nägin seda, kuidas pidin ühe vanaema poolpimeda sõbranna koju saatama. Seda pidin ma lapsepõlves päriseltki tegema, ja oh kuidas ma seda ei sallinud. Tädi oli nagu vanainimene ikka, aga tal oli kole hääl ja prillid kui pudelipõhjad, Ta liikus väga aeglaselt ja tee läks mu koolist mööda. Häbi missugune :D
Unenäos olin ma tädikest just koju saatmas, kui järsku kasvas paneelmajade vahelt välja hiigelsuur lumine mägi. Ja mäe all oli org. Mingine Kassitoomelaadne moodustis. Selle mäe otsast jooksis jäärada. Kuidagi siis see mägi seal imelikult positsioneerus nii, et sattusin (tädike haihtus) mäe otsa ja sihtpunkti jõudmiseks pidin ma mööda seda järsku (aga väga ahvatlevat) rada alla laskma. Hetke kõhklesin, aga siis lasingi alla ja väga mõnus oli. Tahtsin veel üks kord üles ronida ja alla lasta, aga suurest kasutamisest oli jäärada koledaks ja lörtsiseks muutunud....

Teises unenöos olin ma Muugal ja kloppisin vatitekki. Viskasin selle õhku ja tekk, ilmatuma raske, jäi õunapuuokstesse kinni. Kuidagi ei ulatunud seda tekki alla tõmbama. Siis muutus õunapuu tuletorniks. Ronisin seda mööda üles, lootuses tekk lahti saada ja alla visata.

Keegi oli minuga seal tuletornis kaasas. Ütles, et roni täitsa üles. Sealt olevat näha imekaunis vaade Okeaaniale (Mina nägin vaid imeilusat piiritut sinist sinist merd.) Astusin aga akendele liiga lähedale ja kõige äärmine põrandalaud tuli lahti. Hakkasin kartma, mida nüüd tuletorni elanik ütleb. Tuletorni elanik oli... MG L-klassi Merle.

Merle näitas meile mingeid raamatuid ja pildialbumeid. Raamat oli täiesti tavaline raamat, aga tagaküljelt selgus, et see oli trükitud Saaremaal ja kuna saarlased armastasid MELK-i, siis oligi sinna kirjutatud "Me armastame MELKi" (Kes ei tea, MELK oli koolis meie klassi beiberühmitus) Siis näitas Merle veel pildialbumit, kus mina poseerisin koos MELKiga. Siis näidati veel fännikirju. Kõikides kirjades räägiti sellest, kui popp MELK on Saaremaal ja kuidas nad üle kõige armastavad Gretat ?! Ometi olin ma nendega koos vaid ühe pildi peal.
Sattusin õrna paanikasse... kahjuks sellega uni lõppeski...

5 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

Okei.. see,kusjuures, on kolmas katse!! Ma pärast esimest eba6nnestumist, siis kui ma teist korda trykkisin, kopisin asja Wordi..nii et nyyd tuleb komm (kopi paste) :

Kurat... bloog sakib... mida ma yldse yritan.. kirjutasin "kommi" valmis ja siis ta (temake) ytles et... bla-bla-bla we have a blog problem... hmm okei... "komm" oli siuke (umbes)...:

Krt... sul on s*taks kirjavigasid... et see on nagu kohe täitsa tissrispekt... lugejate suhtes... ja ma ma tean et see on halb "komm"... pigem pipar.. ja ma ei peaks siukest asja kirja panema... aga jah.. just-just... mul on... savi:D

D.

PS! Aga mudu olid suht syytud .. armsad.. ontlikud unenäod... see k6lab j2lle halvasti ve? Ei vega metsik v2rk... kahju et sa mutti m2est alla ei lykanud... unenäos v2hemalt... siis praegu mingid varesed (rongad?) nokiks ta kontidelt liha s22l orus... loll jutt... tean... aga... mul.. on.. just-just!! savi:D

greta ütles ...

kirjavead on lihtsalt minu omapära :)
On ka paremaid päevi kus ma suudan vaid ühe-kahe veaga piirduda...
eks ma siis loen üle oma teksti ja parandan ära...näitamaks oma austust teie vastu, söör

miude on taedealsd vläja sgeliantud, et tsekitst on teistäi vmialõik aru sadaa kui auilnt esemnie ja vaimnie thät õgies khoas on. Vataa krijavgiade thaa!

Mina olengi süütu ja armas :) Muidugi kui sa teaksid mida MA täna öösel unes nägin :D Aga see jääb bloogist välja.
"hea tervise unenäod", noh :D

M. ütles ...

Oojaa, kes siis MELKi ei mäletaks :P

Anonüümne ütles ...

savi on tobe...
aga sellest on mõnus voolida :)
ja sul on savi? tore. tulen mudima.

Anonüümne ütles ...

Sa, Liis, viimsel ajal kuidagi lubad rohkem, kui teed:P Liiga palju ette võtta, siis kõike muidugi lihtsalt ei jõua. Suur tükk ajab suu lõhki. Amm... ütleks veel midagi tarka vai kahemõttelist. A ei viitsi. Kobin parem magama... Aga savi või midagi muud (õlalihaseid näiteks:P) võid mudima tulla ikka :)

D.