esmaspäev, juuni 01, 2009

Edgar, jäta mind ometi rahule!

Olgu, valimistega kaasneb valimisreklaam. Olen selle paratamatusega leppinud. Tegelikult on lausa naljakas kuidas Ojulandi Krissu televiisoris nagu missikandidaat end oma paremast küljest näidata lasi. Ja Padari sajajalgne siga oli ka noh...huvitav vähemalt.

Masu-mantragaga seoses tunduvad selle aasta valimisreklaamid siiski võrdlemisi tagasihoidlikud. Või on asi selles, et see Euro-värk vähemoluline kui kodused valimised, ei tea. Ainult Keskerakond ei taha mind kuidagi rahule jätta. Vähe sellest, trolliga sõites näen siin-seal kurikuulsaid Kõhh-telke ja linnas jalutades vuhisesid minust mööda keskerakondlased Segway'del. Lisaks sellele pean taluma koledat koledaid teab-mis-hirmsat- materjalist tehtud viisi ja nulle, ehk siis "5500 uut töökohta" reklaami. Postkastist leidsime aga ümbriku Hirmus Tähtsa Teatega. Ümbriku sees oli paber Savisaare näolapiga ja mingi tekstiga, mida keegi meie peres isegi huumori mõttes läbi lugeda ei viitsinud.

Aga täna! SMS:
Tõuse ja sära! Vali 104. Sinu Edgar


See on juba...No ma ei tea, mis see on. Huumor?
Igatahes minul tekib juba Suure Venna paranoia. Vähemalt on selge, et on üks erakond kelle poolt ma EI hääletaks. Asi pole ainult varasemas maines. Ehteestlaslikult on igasugune pealetükkivus mulle lihtsalt tohutul kombel vastukarva.

5 ...kaja:

bret ütles ...

kui juba sõnum, siis meenutab see olukord mikihiirelikku maailma, või siis kafkalikku, üle vindi keeratud valimisreklaamiga kogu riigi, linna vm üleujutamist.

sürr.

L ütles ...

Aga minule ei saada keegi sõnumeid, isegi mitte Edgar :(

M. ütles ...

Mina sain sama sõnumi. Samas - ehk peakski neid hääletama ja nad neljaks aastaks jalust ära Brüsselisse saatma? :P

K. ütles ...

ära neid siiapoole küll saada :D

Anonüümne ütles ...

Liis, ulatu siiapoole ka oma taskurätti, et ma saaks ka sinna pisaraid valada, sest mulle pole ka Edgar sõnumit saatnud. Kas minu hääl siis ei kõlbagi? Meie perekonnas on kõik ääretult pettunud, et kõik teised said sõnumi, aga meie mitte.