teisipäev, august 09, 2005

Lennujaama jõuavad parimad :)

Eile oli too kauaoodatud Krissu saabumise päev. Nagu kord ja kohus pidime me minema teda kollektiivselt vastu võtma. Juhtus aga nii et seltskonnast reaalselt lennujaama jõudist täpselt 50%.

Tiinakene ei tulnud sest temal oli paha olla. Täitsa mõistetav ja andestatav. Helikakene ka ei jõundnud sest,,,,buss lihtsalt ei võtnud teda peale.
Ta tuli küll kohale, tahtis viimasel hetkel peale tulla aga...uksed sulgusid ja buss hakkas liikuma. Ilmselt oli seda protsessi võimatu peatada, sest bussijuht ei reageerinud ei viibetele, ei lühikesele järgijooksmisele :( Nii ei jjõudnud ka Helika...

Jäime kahekesi: mina ja Liis. Tulime nr 17 bussiga. see tähendas veel pikka matka bussijaamast lennujaama. Ülesmäge ronimist ja vihma. Olime juba peaaegu lennujaamas, kui nägime lennukit maandumas. Jooks jooks jooks. Kiiresti kiiresti Kriisssuuu!!!!
Nii ikkagi jõudsime ootesaali. Kõigepealt kari asiaate, siis Kaur kender, Lillelise särgiga mees, paar rahulolevat ärimeest ja lõpuks...Krissu! Blond!? :D
Krissu rääkis eesti keelt täiesti normaalselt, iseloomult ikka sama aga kuidagi mõjus ta veidi välismaiselt, või suurlinnalikult. Ei tea isegi miks.
Igal juhul, kotid said Tiina juures maha pandud, siis läksime veel hilisõhtul juttu rääkima ja...seda jätkus üpris kauaks :)

0 ...kaja: