pühapäev, detsember 11, 2005

usin nädalavahetus läks küll mokka!

Õppimisest ei tulnud miskit välja, sest Tiinaga peetavast filmiõhtust kasvas välja lausa filmiöö. Saime praktilise katsetamise ja arvutiasjatundja kohalekutsumise teel teada, et minu arvutis ikkagi DVDsid mängida EI saa! Aga õnenks võttis siis arvutiasjatundja, Kaarel oma tehnika ja filmid kaasa....nägime noo mõndagi. Lausa kella kaheksani see kino kestis. Ulmehuvilisene näitas Kaarel meile taas ulmekaid, siis vaatasime veel Tiina laenutatud "Tütarlast pärlkõrvarõngaga" ja Bondi kah. Sisukas. Esimene film meeldis mulle väga: 60ndate ulmekas "Barbarella" Soovitan lausa kuumalt. Kaunis naine imeliste kostüümidega, karvase interjööriga kosmoselaev, ja läbi naudingu tappev klaver,oo ja muidugi imekaunis päevitunud ingel. Muusika oli ka nii hea :P
Siis miski süngem ulmekas, millest ma eriti aru ei saanud- uni. Siis Tiinuska film ja bond...
Pikk ja kaela kangeks muutuv ajaveetmine. Kusjuures kell 8 magama sättides und ülde polnud. Natuke pingutasin ja sain magada ka. Aga kui tuli Doris, selleks, et koos õppida. Oh, täiesti mõttetu oli- aju lihtsalt ei töödanud. Passisime niisama ja nii möödus laupäev.
Ja täna! Magasin, ärkasin, mõnulesin poolunes, meenutasin und, kus tegutses too austraallane kuni tuli Tiina. Mõnes mõttes muidugi hea, sest päeva ei ahtnud maha magada aga....ega ma sisi kasulikku ei teinud. Läksime poodi, ostsime palju head- paremat ja pidasime orgiat. verivorstid, hõõgvein, stritsel... mmmmm.... Filmi vahtisime kah ja jõudiski õhtu kätte.
Hurraaa! Sess on tore :)

5 ...kaja:

K. ütles ...

vahva :P
n22, veel yks asi mida tahan :D h66gveini :P

greta ütles ...

seda sa, kullake, pead siis saama :) Pelmeenid ja hõõgvein. Suurepärane kooslus!

K. ütles ...

jeee nj2mm nj2mm nj2mm :P

L ütles ...

mulle ka paluks lonksu :)

K. ütles ...

anname kohe kolm :P (K)