teisipäev, detsember 12, 2006

kahekordne rong

Perekonnal oli puhkus ja nii me otsustasime järjekordselt Maale sõita. Mina muidugi virisesin, et miks me alati just Maale läheme. On ju palju teisigi toredaid planeete, kus me kunagi käinud ei ole. Ema vastas siis mahedalt, et Maal on meil sugulased, keda külastada. Osustasime seekord rongiga tulla(nähtavasti käib universumi keskelt rong Maale). Rong oli kahekordne. Olin vist üsna lapsemeelses tujus, jooksin rongi mööda ringi. Trepi peal peatas mu kontroll (teist ööd järjest?),andsin talle pileti ja nägin et "otsa" hind oli 200kr.
Siis olin ma juba Eesti kirjandus kaks loengus. Samaaegselt tegelti seal kunstiga ja väljaspool loengusaali märatsesid tulnukad. Me pidime nendega võitlema hakkama, aga meie jõud oli otsakorral - niisiis põgenesime läbi auditooriumi alla kaevatud tunneli Hiinasse.
Ja algklasside õpetajat Kolli (ta nimi oligi päriselt Koll) nägin ka unes. Mõlemad õpperuumid polnud küll klasside moodi. Eesti kirjandus toimus vanas küünis ja Koll õpetas katedraalilaadses ruumis.

aga uni ei olnud see, et ma kell 2 öösel kõne sain. Imelikul kombel võtsin ma isegi vastu. Mulle tavalisel nii hilja ei helistata. See oli tema. Kahtlane. Kuidas seda võtta? Pooleaastastest suhtlusvahedest on saanud aja jooksul aina lühemad. kas ma loodan liiga palju, mõtlen liiga palju? Tegelikult minuga viimasel ajal nii, et need kellest intensiivselt mõtlen, need endast märku annavad. Telepaatia või kokkusattumus? Aga kui ma nüüd oma mõttega vaese inimese endale öösel helistama panin? :D Kas mul lubatakse avalikult armuda? temaga seoses tulevad ikka meelde need sõnad: I said I’d be your lover./You laughed at what I said./I lost my job forever./I was counted with the dead/..../ And when the hunger for your touch/Rises from the hunger,/You whisper,/“You have loved enough,/Now let me be the Lover.” (Leonard Cohen- You Have Loved Enough)
Tegelikult ei ole siin võibolla üldse erilist seost, mulle lihtsalt meeldivad selle laulu sõnad. Kõige labasemadki tunded võib muuta poeesiaks :) ja tegelikult....ma ei ju ei tea muud kui seda, mis on m i n u peas....

aga minu peas on kahekordsed rongid ja universum ja lendamine ja müstika ja.... :)

3 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

mmmõmm mõmmm.. ma ei oska midagi öelda, niisiis toksin niisama pisut klaviatuuri, et tunduks, nagu oleks hullult pikk ja arukas kommentaar...xhxhlkhhh
nxgfjjjjjj bmdofutntbhakakakaa
butu butu butu
siuh säuh karmauh

tead, sa oled nii tore :)

Anonüümne ütles ...

aga jaaa see laul meeldib mullegi nii nii väga :)

greta ütles ...

butu butu butu jah :D