neljapäev, mai 10, 2007

Niisama....

Üleile sadas vihma. Kõige tihedamas sajus pidin hakkama koju minema. Ajasin kapuutsi pähe ja tirisin teksad lõuani, aga vähemalt oli soe ja kuiv. Alguses ju oli. Silkasin lompidest läbi ning jalad jäidki võrdlemisi kuivaks, aga...siis läks jalake märjaks ja mina astusin nimme suurde värskevihmavee lompi. Lirts ja lärts. Vihm mulle meeldib. Üleeile oli ta isegi võrdlemisi soe. Ühikasse jõudes olin ma muidugi pandasilmne ja läbivettinud, aga haigeks ma ikkagi ei jäänud: nänänäää!

Esmaspäeval käisin ujumas. Piret tuli ka. No siis me ujusimegi. Ujusime ja läksime loengusse.
Kolmapäeval läksin ka ujuma. Ujusingi. Minuga ühel rajal oli mingi vanamees. Ma ei saanud mingist vanamehest ju kehvem olla: ujusin kohe isukalt. Pärast oli selline tunne, et olingi ujunud. (kehv stiil on muide taotluslik)

Täna nad mu verd ikkagi ei tahtnud. Kui mõtled, kas juua kohvi või mitte, siis alati mitte. Mina jõin ja sinna ilmselt mu üks hemoglobiiniühik jäigi. Sellepärast jäin nüüd selle ühe ühiku pärast ilusast doonorikruusist ilma. Aga Brita see-eest sai küll ilusa kruusi :) (Selle jutu peale hakkan ma nüüd kohvi tegema :) )

Nii. Viimasel ajal ei juhtu suurt midagi. Laisk olen ma alati jäänud, aga praegu tunnen ma, et olen vanaks ka jäänud. Ei, ma ei jää õhtuti telekat vaadates tukkuma (meil siin polegi telekat) aga ma ei viitsi näiteks Zavoodi minna või noormeestega flirtida. Viimasel ajal mõtlen ma ainult sellest, et võiks rikas olla ja igasuguseid ilusaid asju osta. Mul on ju nii väga väga väga vaja bikiine, õlakotti, umbes kümmet raamatut, rulluisukaitsmeid, fotokamälu jne jne. Nii juhutub alati just siis kui raha ei ole :) Eile mõtlesin ma tegelikult enesele sobiva mantra välja: KuiMulSedaVeelPOleSiisMulSedaTegelikultVajaPolegi.

Ahnuse vastu on võlusõnad välja mõeldud. Aga mida teha laiskusega? Eriti nüüd kus ahnus on ohjeisse saadud? Oleks ma piisavalt ahne, siis ma ju töötaksin, mitte ei laiskleks. Hmmm? Kumb on siis hullem laiskus või ahnus. Või olen ma sünnipäraselt juba liiga laisk, et tõsiseltvõetavaks ahnitsejaks muutuda?

Ilm on hästi ilus. Hommikul klõpsisin veidi fotokaga ka. Kaunid säravad värvid...Homme lähme Brita autoga Tallinna. Piret tuleb minu juurde ööbima. Laupäeval lähen ostlemistuuri tegema. Ma arvan, et siis on mul rohkem kirjutada :)

7 ...kaja:

K. ütles ...

1) Mis kuradit moodi sina ühikasse jõudes pandakarusilmne olla saad ? Sa ei kasuta ju meikigi :S (v.a. 1 x aastas) ????
2) Väga hea mantra ! Ma mõtlen kaa nii...sestap pole mul ei arvutit ega läpakat ja fotoka ostmisele hakkasin kaa alles nüüd mõtlema (et kreekas mõni pilt teha)... :)
3) mina kaa laisk, peale ühe töö ei suuda miskit korralikku teha (vaatan telekat ja hädaldan kui väsinud ma olen) :D
4) Räägi kindlasti mis ostsid kui tuurlemas käidud :P

greta ütles ...

ostutuur= šopping tour ehk hooaja esimene giidikas

Anonüümne ütles ...

greta on vahepeal muutunud ju, näe kasutab juba meiki ja puha, vahel ostab täitsa iseseisvalt kondoome ja... mõnikord isegi joob õlut. Oeh, küll need lapsed kasvavad ikka kiiresti...

K. ütles ...

misasja ?
see et ostutuur = shopping tour on selge, aga kuidas shopping tour hooaja esimese giidikaga v6rdub ma aru ei saa.

segaduses...

...ostab iseseisvalt kondoome....kuidasmoodi ta siis neid ennem ostis ?
jaanuaris ta veel ripsmetushi kyll ei kasutanud....
hmm...huvitav..

Anonüümne ütles ...

mina vean turiste poodi noh :)

see oli silmapliiats, mitte tušš :)

K. ütles ...

ahhaaa, nyyd on kyll jah k6ik selge :) aga turiste vedades satud ise kaa poodi ju :P

Anonüümne ütles ...

kasutas küll! a see ei paista lihtsalt välja, sest ta oma ripsmed veel tumedamad ja ilusamad :)