pühapäev, detsember 13, 2009

niisama

Pärast kahte seminarides esinemist, mille pärast ma ebaproportsionaalselt muretsesin; peale eksamit, milleks üldse õppida ei jõudnud ja mille tulemuste pärast siiamaani muretsen; ning peale ajukrigistamist nõudvat tõlketööd olen niisuguses seisus, et kohe üldse ei tea, mis täna eluga peale hakata.

Liiga palju šokolaadi- ja mandariinimugimist, aga ilm siin Tallinnas on imeilus.
Oodata on väga toremõnusat nädalat. Jaaa - kohe väga toredat!





7 ...kaja:

L ütles ...

Tjah, nüüd siis nimetame seda toreduseks jah :D Räägi aga välja, mis sind ees ootab- muidu tulen mina oma suure suuga ja siis.. ho ho hoo!

greta ütles ...

Aga liiga palju "igasuguseid" käib mu bloogi lugemas ja kõige põnevatest asjadest ei saagi kirjutada! Häbelikkus ehk....

K. ütles ...

äh ? aga.. ? hmph

Anonüümne ütles ...

Ära muretse krissu, küll mina kõigest sulle räägin :DDD


tule aga msni ja...
juttu jätkub kauemaks!

liis

greta ütles ...

Olen ammu mõeld' et läheks wordpressi üle. Seal saab pidada avalikku bloogi mõningate salapostitustega, mida koodi teades lugeda saab...

Aga laisk olen

Anonüümne ütles ...

... ja siis võib koodi alla panna ka need postitused, milles ei ole saladusi, aga kõik võivad siis mõelda (vastavalt oma rikutuse tasemele), et seal on kirjas seda ja teist.

Greta, mis see küll on, millest sa ei julge avalikult rääkida?

Diana

greta ütles ...

Oi, ma julgen sellest rääkida küll tegelikult, aga ma ei taha et see bloogis mustvalgelt kirjas oleks. Ja pealegi pole asi mitte sellest, mis toimub vaid pigem selles, kes seda lugeda võiks.

Aga kõik see muutub nii saladuslikuks. Täiesti ilma põhjuseta.