kolmapäev, juuni 30, 2010

...

Kuna ma olen ju nõnda tähtis persoon, siis olete kindlasti juba ammu pikisilmi oodanud järgmist blogipostitust. Ilmselgelt olen teil lasknud praeguseks hetkeks juba küllalt oodata ning aeg on viimaks ometi kirjutada üles mõned read maailmale lugemiseks.

Kes teab, kes veel ei tea, aga olen omadega taaskord seal maal. Nüüd oleks kindlasti huvitav teada, mida ma teinud olen. Noh, ei midagi erakordset. Ühtegi olulist vaatamisväärsust ma näinud ei ole ja ega mind nüüd nii väga ei huvitagi enam küünarnukkidega turistirajakatele obadusi jagada. Tahtlikult või tahtmatult seda aeg-ajalt teha tuleks. No hea küll: Pantheoni vaatasime, Campo de' Fioril käisime ka. Ja siis Cassinos. Ja see, et siinoleku ajal Abruzzos ei käiks, ei tule enam vist kõne allagi. Muidu on aga minu "puhkus" möödunud lösutamise ja uimerdamise tähe all.See paneb proovile mu kannatlikkuse. Mina ju tõuseks hiljemalt juba kell 10 ja tõusengi, aga oodata kella kolmeni, mil tõusemb "see teine"--- oh, raske :)  Aga mulle tundub, et mu kannatlikkus on kasvanud. Ja varsti hakkan ka mina igale poole kokkulepitust tund aega hiljem jõudma :)

Homme mu uimerdamine peaks aga lõppema sest just homme alustan ma oma suurejoonelist koduhaldja karjääri. Ei tea, kuidas kujuneb. Peaasi, et jälle miskit uut ja huvitavat saaks proovida. IP on tööl, mina ootan, et pesumasin pesemise lõpetaks. Ajaviiteks blogin ja korraldan IPi kodus arheoloogilisi väljakaevamisi. Ega see korralagedus mind nüüd nii tohtult ei häirigi, aga natuke ikkagi häirib. Samas, neid nn arheoloogilisi väljakaevamisi on põnev teostada. On ju väga põnev leida raamatu vahelt pudingupulbri pakk ja ei tea mitmenda kihi alt see minu enda raamat, mille ehk umbes poolteist aastat tagasi siia unustasin....Üllatusi jätkub. Tõesti on põnev! :)

2 ...kaja:

Diana ütles ...

Olin juba murest haige, sest sa polnud nii ammu postitanud (paanikas olid kindlasti ka kõik need teised inimesed, sest vaid väike osa maailma rahvastikust ei loe sinu blogi ja seda ka vaid põhjusel, et nad ei oska lugeda... võib-olla loeb keegi neile ette :)).
Edu ja jaksu ja pealehakkamist sulle su uues ametis! Ja ootan pikantseid lugusid (tead küll, nagu su saaparalli tookord) :)

Anonüümne ütles ...

no vaata, tulevikus saab siis väga hästi toimima: sina tõused hommikul lastega, pesed, paned nad riidesse, teed hommikusöögi, siis viid nad kooli/parki/trenni/sõbrannade poole; siis lähed turule ja ostad värskeid puu- ja juurvilju, saia, siis koju "teisele poolele" hommikusööki tegema, mille ajaks ta peakski juba ärkama kui te kompromissile jõuate ning ta nõustub 12-ne aeg tõusma hakkama :D