esmaspäev, august 22, 2005

Väärtegu

Hahahahaaa. Kõigepealt luban endale väikese irivituse oma ebaõnne arvel. Teiseks väikene mõtteke teemal "ausus ei tasu ära". iidvana aavastus muidugi. Aga ikka peab see aegajalt end meelde tuletama. Asi nimelt selles, et reegleid järgides ja siis korraks vääratades kargab teri kari õigusemõistjaist kaarnaid kallale :D

Minu puhul siis: "Sõitis ühistranspordis sõiduõigust tõendava dokumendita" (Oi kui nunnu, et viiekroonist paberilipakat defineeritakse kui dokumenti :) ) Igaljuhul eks see tõsi oli küll. Olin teel sadama poole. Lühike vahemaa, mida ma tavaliselt jala läbin. Täna aga juhtus, et tramm peatus täpselt õigel hetkel minu nina ees. Otsustasin siis jalavaeva vähendada. Üks peatus, pole hullu,et piletit pole (Oleksin pidanud teadma, et see on lõks :D) Muidu ma ju alati olen korralik (a)

Noh igaljuhul nabiti mind kinni. Karm tädi oli ja oi kui vastik. öök. Tagantjärele hakkan mõtlema et lugupeetud AS Falck Eesti "linnatranspordi teenindaja" ei käitunud ju isegi täiesti määrustekohaselt. Vähemalt mina ei näinud küll kuskil nähtaval kohal tema töötõendit. Ei usu et ID-pileti kontrollija tema ametitõend oleks. ja väga ebaviisakas oli ta ka. Turvamees näiteks suhtles mingi venelasest jänesega küll üsna mahedalt ja ärritumata. Noh pisiasjad, mis sest enam.

Ma pole enam isegi pahane mitte. Mis möödas, see möödas. Lihtsalt hämmastav kuidas ma olen pea kolm kuud piletiga sõitnud ilma ühtegi kontrolli nägemata ja.... ainus kord kus mul seda pole satun Jänesebussi :D Oh seda elukest küll :D:D:D
Poliitikusks ma vist enam ei saa. Minu minevik pole enam plekitu.

4 ...kaja:

HL ütles ...

vaeseke ja mis sinuga siis tehti? peale selle et sul nägu täis sõimati (vähemalt seda ma arvan)

greta ütles ...

straff muidugi

L ütles ...

oi..kallike, sügavad kaastundeavaldused sulle :DDD hahahahaaa
Mina jälle, oma tallinnas oleku ajal ostsin iga kord ilusti pileti ja raiskasin sniiviisi pea sada krooni ära, ent kontrolli ei kuskil, kartsin juba, et olen asjatult "eeskujulik linnakodanik" olnud, ent siis, oh õnne, just maale sõidu ajal, ehk siis marsruudil solnokist balti jaama tuli kontrolööör peale, olin kohutavalt rõõmus! Lõpuks ometi saan uhkeldada oma "sõiduõigust tõendava dokumendiga" :PP vot nii... aga ebaviisakad on need kontrollid küll jah, minult tsekkisid pileti ära, siis nõudsid õpilaspiletit, isic kaart ei kõlvanud, kui nö päris õpilaspileti välja koukisin, siis nähvas, et mis mul enam sellest..ja pärast veel mingi turva näitas ka minu poole näpuga ja küsis, et kas sellelt seal juba kontrollisid... tobe, pole ma mingi "see seal" :D olen lausa inimene ju! ;)

greta ütles ...

minul oli küll turva (vähemalt inimlikkuse piires viisakas) aga ta oli üsna suur. Öeldakse et paksud pidavat heasüdamlikumad olema. St ei vaatagi iga jänest kui paadunud kriminaali.