kolmapäev, juuni 28, 2006

seda ja teist :)

praegu istun nagu truu tütarv kunagi ema töö juures ja ootan kuni ta oma väikese nõupidamise ootan. Muidugi pole mul sellest ootamisest suurt midagi - ongi hea võimalus veidi bloogi täiendada. samas, eks ma pean kiiresti tegema, sest kes teab kui kiiresti see töötegemine otsa saab ja me minema lendame :)
Ma olen ära hellitatud muidugi. Ma ei viitsi üldse bloogi kirjutada sest seda on lihtsalt ebamugav teha. kodus nimelt. vana arvuti lihtsalt on nii-iii-iii-iii aeglane. Kuna nii aeglane siis...ma ei hakka oma närve rikkumagi ja ei kirjutagi :) Pealegi, eks suvel ole muudki teha kui arvuti ees krõllida :)
samas, ei tea kaua ma vastu pean ja võibolla soetame endale ruuteri. siis olen ma jälle rohkem virtuaalselt esindatud. Ruuteri ostmine tähendab aga seda, et tuleb minna arvutipoodi ja küsida lolle küsimusi kas ja kuidas see riistapuu töötab, kas ma saan selle paigaldamisega ise hakkama jne jne :) kui ma võtan kokku julguse lolle küsimusi esitada, siis saab see teoks :)

Mis muusse elusse puutub, siis elu lihtsalt lendab mööda. Juba on 28. juuni ju! Minu kuulsast romaanist :D pole olemas lausekestki ja ega ma muidu ka peale suure lõõgastumise miskit teinud pole. paar ekskursiooni vaid.

Jaanilaupäev mööduski Helikaga Rapla lähistel. Ratsutama ei jõudnud, aga sportlik ettevõtmine oli redelit mööda mingise torni otsa ronimine. Natuke oli jube ka. Nimelt fakt, et hetkekski ei saa redelist lahti lasta, sest muidu kukuksid alla. aga väikene fear factori tunne oli sees ja mul oli hea meel end veidi nõnda kiusata. peale jaanituld läksime Helika sugulaste juurde öömajale. jagasime Helikaga voodit ja hiljem ütles ta mulle, et ma olen magades nii armas :)
Muidugi kohe me sealt talust ära ei saanud. Natuke tegime tööd ka. Ladusime puid ja karjatasime lehmi. Viimane oli jälle veidi õnevust pakkuv sest kuigi ma tean, et lehmad on sõbralikud ja isegi arglikud loomad, 0li suure lehma karja keskel viibimine siiski veidi veidi hirmutav - ikkagi nii suured loomad ja kui nad äkki ära pööravad? sain siiski hakkama :) Ometi aitaks mulle kahest kolmest lehmast küll :)

Nüüd elan linnaelu edasi. korraks käisin ka muugal, enne seda kurikuulsas Pirni tänava kunstipoes. sealt lahkusime klaasimaali komplektiga. Nagu mu tädi tabavalt ütles- igal lollil oma lõbu. kes rohib, kes tegeleb klaasimaaliga :) tegin veinipudelist kalakestega vaasi ja valgest kruusist naivistliku muinasjutupildi. loodan areneda ja ka veel ilusamaid asju luua :) Tore on oma lõbuks plätserdada hoolimata sellest, mis välja tuleb :)

Üks "projekt" on ka käsil. Nimelt ema sünnipäevapeo korraldamine. me oleme laisad inimesed ja eriti midagi suurejoonelist ei plaani kuid väikene vaheldus peab siiski olema ja see aasta tuleb aiapidu-sünnipäev idamaises stiilis. Külalistel peaksid olema kostüümid (karta on, et keegi eriti vedu ei võta :( )toidud natukenegi idamaised ja aiakujundus samuti. eks näis, mis saab :)
muide, minagi tähistan oma sünnipäeva. Olen teatud inimesi juba kutsunud ja kutsun veelgi. Paraku ähvardavad need väljavalitud mind õnnetuks teha ja mitte kohale ilmuda :( Palun ärge nii tehke :(

8 ...kaja:

K. ütles ...

oh, kallis, mul on nii hea meel et sa j2lle kirjutasid :):):):):)
(K)(K)(K)
mis su tartu arvutist sai ?
kalli

greta ütles ...

tartu arvuti reisis tallinna, tahtsin ju kirjutama hakata :D

M. ütles ...

Hirmu Tehas ja Lihtne Elu... Äggeeee :)))

Aa, seda ka, et rumalaid küsimusi pole olemas! Ja küsija suu pihta ei lööda :)

K. ütles ...

aaa ja kuisas siis arvuti aeglane on kui tartu oma ? :S ma segaduses :S

greta ütles ...

tartu arvuti ei ole internetis, vana arvuti on.
tartu arvuti on zuma mängimiseks ja tühja wordi dokumendi passimiseks :)

K. ütles ...

ahhaaa selge :) kas arvuteid ringi vahetada ei saa ?

a muide just tabas mind....miks sa oma synnip2eva nagu nii mitu kuud hiljem t2histad ? v6tad minust eeskuju v6i ? :D

Anonüümne ütles ...

tead, kallis, mina siiski ei tule su peole, vabandust ...

K. ütles ...

n2h mikseee ??