kolmapäev, juuni 21, 2006

suvi on väsitav

uni uni ja veelkord uni. üheksane ärkamine ja kella kümnene uinuine. see ei ole ju ometi normaalne? kas tõesti olen ma kõik oma jõuvarud laastava sessi käigus ammendanud? magada tahaks tõesti kogu aeg ja midagi mõistlikku ma teha ei suuda, sest lihtsalt liiga palav on. kui päike enam ei kõrveta, siis võiks ju elada ja toimetada, aga siis on mul juba liiga suur uni :(
Lõug see-eest paraneb kenasti. Rattasõitu ma ei karda kuid palju arglikum olen ma küll. õnneks on tallinnas minu liikumispiirkonnas siiski enamasti rattateed ja suuri tõuse-laskumisi ka eriti pole. kui veab, saab homme niidid välja võtta...sundisin küll Liisi seda tegema - ikkagi praktika talle, kuid pole kahjuks sugugi kindel, kas ta üldse kunagi tallinna tuleb. Loodan siiski, et tuleb :)

Uudiseid ei ole. nagu ütlesin. kulub aeg põhiliselt magamisele ja unine olemisele. natuke üritasin raamatut lugeda, käisin eval külas ja tööl käin ka kuid seiklustega on veidi kehvasti. loodan, et ühest nädalast piisab minu eluvaimu täielikuks taastumiseks ning siis hakkan elama märksa põnevamat elu.
kas just põnevat, aga...vähemalt veidi aktiivsemat. kaoks ometi see meeletu kuumus ära ja tuleks normaalne 23-25 kraadine ilm....

3 ...kaja:

HL ütles ...

Täitsa võimalik, et Sinu jõuvarud on sessi käigus ammendunud, aga kallike, küll Su jõud jälle tagasi tuleb :P

K. ütles ...

p2h, meil on alla kahekymne vahest 21 ja pilves ja mina h2daldan et kylm on ja kui oli 24 ja p2ike siis oli r66mu. sul on t2pselt vastupidi :S saaks ometi vahetust teha :D eestis on parem suvi, ma olen kade, ja tige estonian airi peale et hinnad nii k6rged v6i pahane et konkureerivat firmat pole.

misiganes

kalli kalli

M. ütles ...

Mismõttes nagu 23-25 on normaalne temperatuur?
39 on meeldivalt soe!!!