neljapäev, juuni 14, 2007

blablaa

Ma olen igasuguseid blooge lugenud ja tundub, et kõigil on viimasel ajal palju huvitavam elu kui minul. Sellepärast mulle tundubki, et kirjutamine tuleb maha jätta ja kasutada blogi täitmiseks neid hädaabivahendeid: testid, videoklipid, fotod....

Tõesti on kuidagi igav. Loomulikult see muutub nii pea kui ma vinguma hakkan, eksju? Siis hakkab igasugu katastroofe ja värke juhtuma. No ma ei tea, kas seda ka vaja on. Ma pigem tahaksin lihtsalt veidi melu ja möllu. Ei mingeid massirahutusi või intensiivravi. Lihtsalt natuke nalja.
Aga kust seda nalja võtta? Isegi Zavood on jäänud ca 200 km kaugusele. Kurb. Ja Jaanipäev on tulemas. Mul ei ole plaane ja ma kardan, et sõpru nagu ka eriti mitte. Kas keegi tuleb vabatahtlikult Greta lõbustajaks?

Muidu ma käisin täna giiditööl. On tore, kui uneajast saab raha teenida. Oli nii, et tõusin pool kuus, külmetasin sadamas (seda iga kord kui ma Tartust tulen, kogen taaskord omal nahal seda, kuidas siin hoopis karmim kliima on) ja läksin pool kümme jälle koju. Ülestõusmine ei olnudki väga kole. Ja kui ma rääkin mõned postitused tagasi sellest maniakaalsest kärbsest, siis kassi kannatamatu ja ülbe äratamine oli ikka mõnusam kui see kole kärbse sumisemine. Aga kui ma üles tõusin ja aknast välja vaatasin, nägin ma draamat. Suur draama: kaks kajakat jagasid varese raibet. Üks maiustas ja teine kriiskas, sest teda ei lastud ligi.

Ja muuhulgas on mul iiting dissorder. Olen ju taas küllusemaal. Söön šokolaadi, võileiba, marineeritud kurki, õuna...ja seda kõike läbisegi, sest ega ma siis sooja toitu teha ei viitsi :) Krooks krooks, veel ei ole paha hakanud. Pole järelikult piisavalt pingutanud :) Vot nii.

Sellist põnevat elu ma siin elangi. Lähen teen mõne testi või otsin mõne pildi :D

Your Hidden Talent

Your natural talent is interpersonal relations and dealing with people.
You communicate well and are able to bring disparate groups together.
Your calming presence helps everything go more smoothly.
People crave your praise and complements.



You Are From Neptune

You are dreamy and mystical, with a natural psychic ability.
You love music, poetry, dance, and (most of all) the open sea.
Your soul is filled with possibilities, and your heart overflows with compassion.
You can be in a room full of friendly people and feel all alone.
If you don't get carried away with one idea, your spiritual nature will see you through anything.


You Are A Loyal Sidekick

While you aren't the most visable one in your group...
You're always up for a good time or conversation
And you stick with your friends no matter what
You may feel underappreciated - but it only seems that way!

2 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

hmhh... testid on ka muidugi ühed huvitavad asjad :D

Tead, ma tuleks hea meelega su lõbustajaks (muidugi kui oskan), aga jaanipäeval olen arvatavasti mina ka üks reetur... "Tahan kaugele saarele lennata ära, kus päevast päeva võiks olla niisama..."

Anonüümne ütles ...

mis sellest, et su elu on igavaks läinud, sissekanne tuli ju ikka ilus :) peaaegu sama ilus nagu see alkoholismi ja odekolonniga lause kunagi oli, oli nüüd terve lõik nende massirahutuste ja intensiivraviga :D vot, sa oled arenenud järjekordselt :P