reede, juuni 08, 2007

lugege teksti, mitte pealkirja

Mina käisin täna eksamil. Ikka on enne eksamit tore olla, eriti tore muidugi on olla siis, kui miski materjalidest meelde pole jäänud (pooled loengud ka puudutud) ja eriti pole selle nimel ka vaeva nähtud. Tegelikult ma eriti ei närvitsenud. Aga siis hakkas kõik veidi kiiva kiskuma ja enne eksamit tekkis ka närv. Või oli see hoopis Doris, kes närvitses? Ei tea, mul on Kala mälu.

Aga närvi ma läksin, õigemini sain pahaseks, sest suurest mahlasest kõndimisest läks mu sandaal peaaegu katki. ja katki on ta läinud mul oma neli korda. Väga ebausaldatavad sandaalid. Tahtsin nad välja vahetada. Nii ma siis läksin poodi uusi ostma. Leidsin enesele uued sandaalid, läksin pangaautomaati rahalist seisu uurima, aga kaart neelati alla. Pangas oli hiigeljärjekord, nagu Küüni Ühispangas ikak kombeks. Jooksin siis eksamile. Enne tuli anda Dorisele ta vihik tagasi. Dorisel oli Elu Hirmsaim Eksam. Suuline ja elavas järjekorras. Doris oli punaste silmade ja valge näoga. Siis läksin ma kõige koosmõjul päris närvi. Jälle pani Murphy täppi. Kui kiirustad, siis tehakse kõik selleks, et su aega viita. (Kiirustasin tööle tagasi)

Aga siis tegin ma oma eksami hästi-halvasti ära, passisin pool tundi pangas, sain raha ja ostsin sandaalid (mis on nii head ja pehmed ja mugavad) ja läksin hääletama. Õige pea helistati pangast- unustasin uue kaardi taotlusele allkirja panemast. Oo, kuumus.

Hääletasin alguses edutult, aga lõpuks ikakgi edukalt. Onu sõidustiil oli veidi hirmus (telefon käes, küünarnukid roolil, ise küürus) aga muidu tore onkel :) Ja pärast sain ühe bemmi peale, mis oli ülirulnoklik, aga mille juht oli viisakas noormiis. ja siis lootsin ma, et saan rahulikult 6km kõndida, aga ei. Sirutasin käe välja ja saingi auto peale :D Nii jõudis Greta jälle rabade vahele.

Hakkasin askeldama ja Murphyst polnud mul enam sooja ega külma. Kõrvetasin end veel pruunimaks, kuulasin kuidas kägu kukkus ja nägin kuidas päike vaikselt loojus. Suguvõsa kolm põlve on olnud linnainimsed, aga mina tunnen, et ikkagi siin on parem. Hommikul lähen näiteks kohvitassiga õue ja vaatan kuidas pääsukesed ringi lendavad :)

Aga lõpetuseks minu tänane unenägu. Pika ootuse peal tuli ometi midagi veidrat ja huvitavat (ja meeldejäävat) Oli üks nõid, kelle juurde oli kogunenud hulk rahvast. Kõik tahtsid kuulda suuri õpetussõnu, aga nõid ütles hoopiski. minge koju ja veetke tehke seal midagi kasulikku. Siis hakkas rahvas laiali minema. Mina ka (koos ühe identifitseerimatu sõbraga). Mul oli ilus edev punane kabriolett. ja siis avastasin ma, et see liigub pedaalide jõul. Kuna kogu rahvas sagis, tekksid suured järjekorrad. Ei tahtnud liikluselle ette jääda, aga ükskõik mida ma ka ei teinud, üle 17km/h ma välja vändata ei suutnud.

Siis läksime ühe mehe juurdre, kes oli midagi Uku Masingu taolist. Jälle oli kogunenud seltskond inimesi, et kuulda mida üks "prohvet" räägib. See mees rääksi tarka juttu küll ja mina tahtsin hoolega kuulata, aga selle mehe poeg tegi mulel silma ja minus tekitas see isegi mingisuguseid tundeid. Jagasin oma tähelepanu nüüd isa ja poja vahel. Isa muutus vahepeal H. Runneliks (teda nägin ma täna muide seal pangas). Pojaga ronisme läbi kitsa akna kuskile pööningule (nii et kõik vahtisid, kuidas ma end sealt läbi üritan pressida) ja see poiss oli alasti- tal oli suur neegrilapse punkõht. Siis äratas kell mu üles.
ootan jätkuvalt sama jaburaid unesid.

Nüüd lähen pesen oma igiräpased jalad ja tohterdan oma grillkana-sarnast nahka

Head ööd :)

.

1 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

aaw kullake sa oled nii nunnu :)

Kuule, kui sa kolmap siia minu juurde tuled (liis olen), kas sa siis pärast lähed tallinna v tööle tagasi?