reede, november 23, 2007

blablablaa

Eile oli hea päev. Üleeile oli hea päev. Täna on lihtsalt tuim päev. Sajab vihma ja on hall ja ma ei leia oma rütmi. Raamat on põlvedel ja kaks lauset ma lugesin ju ka. Vaatan jälle aknast välja või loen blooge ja....vaatan ehmatusega, et kell on kaks. Tahaks võileiba, mitte tarkusi. Või siis vähemalt ajaviitekirjandust, mitte tarka teooriat.

Eile oli unenäolisus. Täna on tühjus. Tahan ikka veel võileiba(Tulen kohe tagasi), aga kirjutada ei oska suurt midagi. Ootan, et tuleks Liis koolist koju. Läheksime poodi ja eksistentsiaalsed mured taanduksid, sest ostlemine on lihtsalt nii nummi. Muresid mul tegelikult praegu polegi. Sügishaigus on taandunud. Kevadet ootan ikkagi, sest ikka oodatakse talvel kevadet ja suvel talve. On külm, sest aken on lahti, aga õhk on nii mõnus ja värske.

Loete te ikka veel?

Hästi siis! Eile käisin Britaga Apollos, aga ma ei ostnud ühtegi raamatut, mis on tõeline tahtejõu areng. See suvi oli nii kehv ilm, et rulluisutada eriti ei saanudki. Nüüd tahan eriti meeletult rulluisutada. Taiji trenni tahaks ka. Tahaks mingisugust graatsilisust omandada, distsipliinist rääkimata. Kuulasin кино'd ja sain mõnest sõnast aru: Я люблю этот город,/Но зима здесь слишком длинна. Nüüd itaaliakeelne laul, mis mulle ära tõlgiti, aga mis ikkagi arusaamatu on. Ja mõned Joe Dassini laulud..isver, mis muusikat mul kõik on :D Salut. Comment tu vas? Faire moi un bon café. Jah, oskan tõesti perfektset prantsuse keelt :) Aga võõrkeelne muusika on eksootiline ja seepärast nii mõnus. Isegi siis, kui laulud on minust dekaade vanemad. PS: inglise keel ei ole päris võõrkeel.

Nägin unes, et lebasin asfaltil mingi ahvatleva nolgi embuses. Aga just siis, kui me suudlema hakkasime, helises telefon. Võibolla ongi nii parem? Muidu oleks ehk tema une-tüdruksõber mulel kallale tulnud. Peale kirjanduslikku teisipäeva nägin ma aga unes kirjandusüritust, kus tegelikult lihtsalt saalitäis inimesi telekat vaatas. MV kandis kummalist peapaela ja TK-l oli eriti agressiivne meik. Brita oli tavaline ja teisi ma ei tundnud.

Ikka veel loete? Noh, ainult igavamaks läheb ilmselt :)

Hmm, pole häid ideid, kuidas lugejaskonda piinata? Tean! Paneme mõned testid või... ah, tegelikult ma ei viitsi enam teste teha. Või teid huvitab ehk meeletult what kind of pie am I? Aga palun:
You Are Lemon Meringue Pie

You're the perfect combo of sassy and sweet.
You always know how to brighten someone's mood, but you're not overly sappy.
In fact, you can be a bit too honest at times. And most people find that refreshing.
While you're always true to yourself, you keep things light. That's how people are able to stomach your slightly bitter outlook.

Those who like you have well refined tastes.
You're complicated - and let's face it - a true enigma.
You enjoy defying expectations, and there are many layers to your personality.
There's not one easy way to define you.


Tegelikult ma pole ju üldse mingi pirukas. Nii paks ma nüüd ka pole :D
Ja nüüd olen ma nii kurnatud, et tänaseks aitab :)

5 ...kaja:

greta ütles ...

Oh häda, seda blogi kirjutasin ma lausa tund aega. Koooohutaaaav!

Anonüümne ütles ...

vahepeal ju tegid võileiba ka, selle aja võid maha arvestada,
kindlasti käisid ka pissil...

Ja noh, pirukas sa võibolla tõesti ei ole, küll aga selline tore kuklike :D

Anonüümne ütles ...

Einomuidugi. Hängitakse kodus kurdetakse, et on igav ja siis minu poole ei tulda, kui ma kutsun! :P

greta ütles ...

Loomulikult- paha siga, tuhat viga :)

K. ütles ...

kook ikka :D