neljapäev, jaanuar 03, 2008

tilulilu

Hommikul oli nii ilus: pool punast päikesekestast silmapiiril kumamas läbi raagus puude siluettide. Istusin roolis ja mõmisesin oma ette kaduvikku kaduvaid värsse. Autoroolis ei saa ju kirjutada ja pealegi ma lubasin endale mitte enam enne tõesti tugevat tungi ühtegi rida luuletada. Kogu aeg on mingi soov küll, aga.... nii on ka ilus. Ja nii on see iseendale, see ajutisus. Aga kui ma siiamaile pikemalt jään, võib minust lausa looduslüürik saada. Või õigemini - kui ma siinkandis kogu aeg ringi sõidan.

Koolitus oli ka täitsa tore (põhjus, miks ma siia muuseumisse tulin üldse), homme on seda veidi veel. Aga muidu on siin kogu sellest lummavast ilust ja idüllist hoolimata õige pisut üksildane. Ma ei kurda, ma naudin seda, aga nüüd ma viimaks tean, mis on mu tõeline sõltuvus. Ja selleks on suhtlemine. Suhtlemine sõprade ja sümpaatiatega. See pole maaüksinduse süü. Tundsin seda juba eile-üleeile. Kõik on lihtsalt veel poolpühilised ja seepärast kuidagi ära. Ja mõnel, kel on alati aega olnud, on nüüd kiire ja...postkast polegi kirju pungil täis. Ma ei oska kohaneda. Ja nii ma siis kergelt nukrutsengi. Aga see saab varsti mööda, ma loodan. Isegi See-Kõige-Raskem-Kiri sai kirjutatud ja...noh tegelikult oli seda kerge kirjutada, sest viimaks ometi ütlesin välja, mis südamel oli. Ja kõik on kõigest hoolimata hästi. Ja peaasi -rahulikum.

Noh tegelikult...Kuulasin Tallinnasse sõites rongisülidepressiivset muusikat ja koduuksest sisse astudes olin nutma puhkemas. Aga siis tuli uus aasta ja kõik on justkui parem. Vähemalt horoskoobid pakuvad veidi lootust ja palju meelelahutust. Mis siis sellest, et eelmise aastal lubadused ei täitunud või kui, siis suurte mööndustega või kui, siis need ennustused, mis mulle vähemolulised olid. Mis siis, et enne magamajäämist kõiksugused mõtted painavas käivad. Kas minna? Kas öelda? Kas ümbermõelda? Kas on liiga hilja? Kas..? Kas...? Kas...?
Elu on ikkagi vapustavalt huvitav. Mis siis, et vahel kõik ka täitsa persse läheb :)

Täiesti uskumatul kombel sain ma eksami A! Ja mina arvasin, et ma pole ammu nii kehva ja sogast eksamit andnud. Mis ma oskan öelda: hämming!

9 ...kaja:

K. ütles ...

issand jumal, k6ik muudkui k2ivad ringi ja kurdavad enne igat eksamit ja esseed et pole 6ppinud ja ei oska ja kindlasti kukuvad läbi v6i saavad madala punkti/hinde/t2he :D ja siis teevad a'le :S see on vist mingi koolis-k2ijate asi vist. irw

K. ütles ...

asjade persse-minek k2ib elu juurde :D oi ma olen nii elutark :D hear hear

K. ütles ...

peaks ikka veel midagi ytlema....ma vist arvan et "take a chance" mida-iganest see ka ei puudutaks...muidu p2rast veel kahetsed et ei teinud/l2inud/8elnud/vms ning j22dki m6tlma 'et mis oleks olnud/tulnud/jne kui oleks..'

tegelikult r22gi mulle ennem 2ra milles asi (2kki ma m6tlen siis ringi :D)

K. ütles ...

hehehee ja sina juba m6tlesid et neli inimest on juba kommenteerinud :D mitte et nad muidugi tulemata j22ks (teised inimesed) :)

K. ütles ...

issand mul on vist igav :D

greta ütles ...

kui tore. Mulle meeldib. Kirjuta kasvõi kümme komentaari järjest. Hästi tore on lugeda :)
Jah, aga ma just tšänssi võtsingi ja nüüd ongi palju parem olla. Mis siis, et läks teisiti kui ma ootasin...

K. ütles ...

v2hemalt ei kripelda :)

greta ütles ...

justnii!

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post:amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.