kolmapäev, november 30, 2005

kaks kohtumist

Üksi olen. Ei õpi, ei taha. Eile olin natuke tubli ja üleeile ka, täna siis lihtsalt istun kuni kell saab pool4, ja siis hakkan prantsuse keele tundi minema.

Eilne õhtu oli eriti pikk. Raamatukogu juures püüdis mind kinni mingi onu, kes tegi küsitlust. vastasin ja tema rääkis veidi oma organisatsioonist, nende tegevusest, kutsus õhtuks esitlusele. Ma läksingi. Põnev oli...ja jutt mida ta rääkis polnudki väga vale.Kõigega ma ei nõustunud aga paljuski arvasin sarnaselt. Üldiselt ma suhtun säärastesse värbamistesse ja organisatsioonidesse üldse skeptiliselt. Eriti kui kohaleilmunuid on üks- mina. Eriti kui räägitakse altruismist, eeskujudeks Jeesus ja Ghandi, ja traditsioonilistest peremudelist, mida püütakse üliõpilasti järgima panna. Üliõpilasi?!? Õpiksin ma kõigepealt ennast mõistma, siis ehk saaks pühenduda teiste aitamisele. tegelikult oli selle mehe, šveitslase, räägitu mõtlemapanev aga...võtta eeskujuks ema Theresa ja püüda isegi nii elada....tõesti idealistlik ja ideeliselt väga väärt eluviis, päriselt siiski vist liialt palju vaimujõudu ja tahet nõudev olemine.
Võibolla jääb minu tekstist mulje, et tegemist oli mingisuguste fanaatikutega? Ei tea, nii ei tundunud. nagu ütlesin mõistlik jutt...aga...ei täiesti mõistlik ei olnud ka. Olen segaduses, organisatsioonidega ühinema ei hakka aga...idealismist, altruismist ja iseenese vaimuvõimetest pani mõtlema küll. Huvitavad teemad, mis on mind segadusse ajanud, kindlat seisukohta ei oska võtta. Tahaks aidata ja midagi muuta! Mida ma nii väga ikka ära saan teha- ehk elu mõte ongi õppida läbi kannatuste?
Teine asi, mis juhtus oli see, et mind meelitati öösel, just enne magamaminekut oma urust välja. Too tegelane, kes kommenteeris, viina ja filmivaatamist pakkus. Kuna kommentaarile lisati msn, pidin mina uudishimulik teada saama, kellega tegu. Saingi, natukene- lucid dreamer, hea pildistaja, väääga pika heleda patsiga IT-mees :D.
Niisiis, kutsuti külla filmiööle. Autoga tuldi järele, toodi tagasi ka, muidu ma küll poleks suutnud kuhugile minna. Nägin ühtteist, päris põneva ulmeseriaali üht jagu Heh, ja täpselt filmiöö see oligi. Paraku oli liiga kogu situatsioon liiga vaikne- vestlemine oli minimaalne- phäh! (kuid sa ka seda loed, siis see on vihje) Muidu oli ikkagi tore.
Saabusin koju kl3. Liis ärkas üles. "Mis teed?"küsis ta ja vaatas mulle unise näoga otsa. "Magama lähen!"-"Mantliga?-"Ma just tulin!"-"Ah?" Polegi midagi nii väga erilist ses stseenis, aga mul oli naljakas :D
Und nägin ma vähesesest unest-kl 9ne äratus-siiski.paraku segaselt ja...enam meeles ei ole.

8 ...kaja:

HL ütles ...

hmm...sa pead järgmine kord siis minu kaasa võtma, meie ikka ju räägime ja kommenteerime :D
Aga see oli küll päris dzentelmehelik, et autoga järgi tuldi ja autoga tagasi toodi :P LAHE
Kiidusõnad!

L ütles ...

jah teinekord ära liigu öösiti ringi niimoodi, muidu ma jälle hommikul pean mõtlema, et kas see oli nüüd unes või ilmsi, et greta mantliga magama tahtis minna :DDD

K. ütles ...

iisand kyll, ma sain k6hut2ie naerda selle mantli-loo peale :D

greta ütles ...

ooo? kas tõesti täidab naermine kõhtu? :)

L ütles ...

oi sel juhul ma enam ei naera, muidu lähen veel paksuks kätte...

greta ütles ...

nojah sa said üle pika aka SÜÜA ka osta. Seniks, kuni toitu, ära jah naera :D

L ütles ...

hehee, ja siis nälja ajal itsitan jälle nii et kõht on täis ja meel on hea :)

K. ütles ...

no kyll te olete vaimukad...mul juba ainuyksi kommentaare lugedes naljakas...ehk siis k6ht t2is :D