pühapäev, november 27, 2005

nälg on majas,aga minu läheduses on puhkenud õide armastus

Oh, surema ei hakka. Makarone ja tatart on küllaga aga salaami sai otsa, leiba pole, sõime ära Liisi viimased saiakuklid. Tee ja vesi küll täidab kõhtu aga kõrini on. Šokolaadi tahaks aga kesse siis poodi minna viitsib, niikuinii on kuu lõpp ja raha on küll täitsa otsas. tegelikult on tee ka otsas:( Noh, vähemalt head sordid. Järel on ainult halvasti lõhnav roheline tee ja igava tavalise maitsega jamaika kokteil.
Eile see-eest ostsin viina. Ja cokat. Helika tuli siia. Veetsime õhtut, Liis lõi Helikale külge ja nüüd nad hakkavad vist varsti käima :) Helika nimelt on oma mehes pettunud veidi :D Naised pidavat paremad olema küll. Liis tahtis teha küll ühe "kingituse" Tiinale, aga teeb vist hoopis Helikale. Hmmm...aga see pidi olema lõpukink, eks näis kaua nende "suhe" kestab ja kas see oli üldse midagi enamat kui viinakokteilist tekkinud kirg. Oi, ma olen armukade lausa. Oh, oleksin ma ometi veidi agressivsem ja "vallutaksin" Liisi. Oh ei, ma ei saa rikkuda meie niigi täiuslikku kooseksistentsi...

Aga kuivõrd minu maailm keerlebki põhiliselt Liisi ümber, pean ma temast veel rääkima. Täna sai ta näiteks õppekorralduse spetsialistilt vms asjapulgalt kirja seoses mingi ärajäänud loenguga. Siis ta kilkas ja piiksus, kirjutas tänukirja sõnadega "Äitäh! Ilusat talve teile!"(Kujutage ette Liisi häält kui väikese gnoomi oma. Minu ema näiteks kuulis telefonis miskeid hääli ja arvas, et tegemist on porgandiga. Ei olnud! Hoopis Liis.) Suures rõõmus lubas ta lausa tollele onule saata buu-presentatsiooni.
See buu-presentatsioon oli sihuke powerpointi ghost-story, kus näidati tõendeid kummituste olemasolust. Pilte tuli tähelepanelikult uurida ja...lõpuks muidugi, kui olid asja täiesti süüvinud tuli kole koll ja tegi buu:) Küll siis Liisike vääksus ja värises. Oleks tal nõrgem organism, saanuks ta, ma kardan, infarkti. Noh, mullegi avaldas see kollike koledat mõju.
Paar minutikest tagasi luges Liis Tarka Raamatut. Täna sain Liisi vahendusel teada, et:
  • naisel on elu jooksul 600 menstruatsiooni
  • kiviajal oli inimese keskmine eluiga 20 aastat
Vaid kaks fakti. Vähevõitu küll. Aga varasemalt olen ma teada saanud nii mõndagi kärbestst:
  • kärpsed elavad mustuses
  • kärpsed toituvad mustusest
  • kärpsed sigivad mustuses
ja kõigist parim:
  • kärpsed tapavad imikuid!
Te muidugi mõistate, et meie "teadmised" kärpestest on veidi vananenud. Nagu kirjapiltki :)
Sama raamat teab ka kõikide laialtlevinud haiguste põhjust. See on üks kole pahe, mis inimestel on. Kõik haigused tulevad onaneerimisest. Jätke järele, saate terveks! :) Et oma tervist hoida tuleb sugulises läbikäimises olla 2 korda kuus: enne ja pärast kuupuhastust. Lugege veel kord läbi ja õppige pähe! Kohe nagu 30ndate Cosmopolitan. Keelekasutus raamatus pole küll sama mahlakas kui ajakirjas, küll aga jagatakse mõlemas teoses igaühele olulisi ja väga tõepäraseid elutõdesid.

Nii ammu pole Tiina meile cosmolikku meelelahutust pakkunud. Kardan, et pean oma õhtut jätkama cosmo koduka külastamisega. Kindlasti on seal midagi, mida minusugune tubli naine teadma peab :)

5 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

Viina ja kokat, hm.. ühineks killu liha ja mingi hea filmiga? Tundub et oled lähedal :) undionu at gmail.com (msn)

Anonüümne ütles ...

Ah kurask, viin oli eile :) mm, annaks vast asendada millegagi..

greta ütles ...

jaaah...kahjuks sai viin otsa... ja seda enne veel, kui keegi purju jäi :D

Liha pole vaja, aga häid filme vaataks veel ja veel ja veel

L ütles ...

aga kui viinad kaasa võetakse (filmid ka muidugi) siis on küll külalised oodatud ja vägagi teretulnud :)))

Anonüümne ütles ...

kärbsed, mitte kärpsed:D