esmaspäev, juuli 03, 2006

üks sissekanne

Minu uusim meetod on midagi kirjutada. ütleme nii neli või viis lauset, see tekst läbi lugeda ja siis maha kustutada. salamisi olen ikka perfektsionist olnud kuigi see omadus mulle eriti ei meeldigi ning olen selle alla surunud, nüüd viimasel ajal on see aga minu üle lausa võimust võtnud. kole lugu. Hetkel näis, et sain üle oma sellest piirist, kus kustutamine aset leiab. Lauseid on vähem kui viis, aga need on pikad laused :)

Elu on ikka lõõgastav. Töö ja puhkus käsikäes. varajane tõusmine mind eriti ei häirigi. vastupidi, on tore kui saab elada pikki päevi ärkvelolles. ma ei alatähtsusta muidugi und. ma armastan und ja õnneks näen ma veel küllaldaselt unenägusid ka :) Lihtsalt, novembrist märtsini, kui niikuinii pime on, sobivad keskkonnaolud magamiseks paremini.

Eile oli see pidu. Hämmastaval kombel suutsin ma isegi neli isiklikku külalist kokku saada. Eva oli mulle truu ja nõustus tulema, isegi kui alguses näis see võimatu, ja Tiinagi tuli peale seda kui ma olin teda pool tundi telefoni otsas veennud. apelleerisin sellele kui õnnetu ma olen, et keegi peale eva ei tulnud ja...õnnekombel see mõjuski. tänud tiinale, et ta ikkagi tuli. evale muidugi ka :) Leilile ja Marekile, kes Tiina saatjad olid, saadan samuti oma tänud :)
Minul oli igatahes täitsa tore. isegi kuigi ma olin ainuke, kes kostüümi kandis. noh, eks ma sain siis särada ja modelli mängida ning ema kõrvalt komplimente napsata :) Tiinat-Leilit-Marekit sundisin ma jällegi tübeteikasid kandma - natukenegi idamaist hõngu....

Jah, nüüd olen ma siis põhjalikumalt kui kunagi varem Marekit näinud. Täitsa tore inimene. Vähemalt on on tal huumorisoont ja naerda saime neljakesi küll täitsa kenasti.
ilu on muidugi teine asi. pole tal viga midagi..eks Tiina ilu teeb tema ka kenamaks.
üleüldse kuna mulle mingil põhjusel meeldivad tuttavad paarikesed- nad näivad nii armsad :) - siis oli mul täitsa tore nende kudrutamist jälgida :)
Mina olen ikka meestetu kuid mitte sugugi nukker. tegelikult ma lihtsalt ei viitsi jännata ja ega ma eriti kurb ka ei ole. Too, kellesse ma vahepeal üsna kiindunud olin, jättis mulle kahjuks väga halva mulje ja...nüüd olen kibestunud :DTuleb kannatlik olla ja loota, et mingi hetk kuskilt sobilik tüüp välja ujub :D Keegi, kes mind rõõmsaks teeks, suuri ebareaalseid nõudmisi ei ole, kõik võivad kandideerida :D

Unedes jällegi on nii pulmi kui ka enda tunnete paljastamist talle. Tema jääb aga minu puhtaks, rikkumatuks salaarmastuseks vist veel kauaks kauaks. Ühelt poolt on see muidugi argpükslikkus, aga teisalt... ilus tunne, millest pole asi küll edasi arenenud kui mis aeg-ajalt jälle endast märku annab ning, mis on oma hapruses ja salajasuses nii magus ja hea...

see tunne haaras mind jälle. las ma siis lõpetan, et korralikult unistada sellest, mis ilmselt kunagi tõeks ei saa mujal kui minu unenägudes :)


6 ...kaja:

K. ütles ...

ei.oska.midagi.tarka.8elda.

Anonüümne ütles ...

mina punkt ka punkt mitte punkt kahjuks punkt

K. ütles ...

v2ga.tore.et.ma.ainuke.loll.pole.

L ütles ...

noh ega ma siis sellepärast end kohe lolliks ei tunnista, kui mul lihtsalt midagi öelda ei ole :D tark olen ikka edasi. Vaikne tark. pühamees. Oraakel. Punkt.

K. ütles ...

hea. kyll. kui.ise.nii.ytled.siis.n6ustun. :P.

greta ütles ...

hihiii