neljapäev, juuli 20, 2006

minu bloog, vingun kui tahan!

Eile oli mul kah ekskursioon. minu elu kõige kehvem rühm muide (minu kvaliteeti peavad teised hindama) Ebaviisakad ja paraku ka jõuetud inimesed. Näib, et paarisajameetrine matk on siiski liig, sest kui olime kõndinud Mere puiesteelt Viru väravateni, teatas üks naine, et sellel ekskursioonil kõnnitakse liiga palju ning tema läheb tagasi. Nojah, mis saab mul selle vastu olla?Aga... Kas siis laevas ei öeda inimestele kui palju peab kõndima?

Esimene ebameeldiv kogemus ka. Minuga mitte, aga ühe vanema naisega küll. Vöökott kadus ära ja jäigi kadunuks. Passid, laevakaardid ja raha ka. Ega's muud kui seda, et kahele inimesele tähendas Tallinn eksursiooni USA saatkonda. Eelmine aasta ma ikkagi nägin mõnikord vanalinnas politseipatrulle. See aasta pole ma ainsamatki näinud :( Eks parasiidid peavad ka elama, aga kas nende elu peab siis nii lihtsaks tegema?

Ebaviisakad? Üks vanahärra, kes väitis enese Saksamaalt pärit oleva (emigreerunud?), rääkis mulle et tema teab nii mõndagi Baltimaadest jne jne. Siis küsis ta mult, et miks pealinn nime vahetas? See 0li ju vanasti Riga?
Eksimine on täiesti loomulik, ma ei pane seda kellelegi pahaks, küll panen ma pahaks seda, kui keegi püüab nii väga näidata, et tema teab nii palju, mina nii vähe, ise ennast sealjuures lolliks tehes...

Vingun. Loomulikult ei tasu seda juttu liialt tõsiselt võtta. Mulle meeldib mu töö,paremat ei oskagi tahta. Mulle meeldib suurem osa kõigist inimestest, keda kohtan. Nad on toredad ja lahked, natuke ka eksootilised. Lihtsalt juuli lõpp on lähedal ja ausalt öeldes hakkab kogu lugu mind tasapisi juba tüütama.


14 päeva veel

3 ...kaja:

K. ütles ...

oi mina kasutasin t2na kaa oma bloogis esimest korda s6na vinguma :D
ja palun, vingu :) mul huvitav lugeda k6ike :) ja mis ega need asjad mida kirjeldasid ongi veidi ebameeldivad.
tore et sulle su t88 nii v2ga meeldib :) mul hakkab ka k6rini k6igest saama :D nali.

t2heldasin just kui armsalt me igas sissekandes mainime mitu p2eva veel j22nud on :P ma ei m2letagi millal ma viimati nii hoolega lugesin ja j2rge pidasin :)

greta ütles ...

musi :)

Anonüümne ütles ...

vingu, kallis, vingu veel! Vinguge mõlemad!