reede, juuli 14, 2006

numeroloogiline iseloomustus.

põhilselt endal hea lugeda - bloggerist saab kergelt kätte kah , aga ehk pakub huvi teistelegi...
igaüks saab muidugist enese kohta sama välja selgitada. Link on siin: http://www.nomad.ee/~mart/numer.shtml


Isik: Greta T...Sündinud: 7. märts
Sünnitähtkuju on KALAD

Tüvenumber viitab inimese iseloomu eripärale, kosmose poolt edu võimaldavatele eluaastatele,soodsamatele ja ebasoodsamatele ajavahemikele aastas, edukamatele nädalapäevadele ja haiguste suhtes enam ohustatud piirkondadele kehas.

Tüvenumber on 7
Oled mitmekülgsete huvide, rikkaliku fantaasia, hästi arenenud intuitsiooni ja omapärase mõttelaadiga inimene. Oled leplik,kaastundlik ja jahedavõitu. Kohaned olukordadega hästi, armastadvaheldust, reisimist ja üksindust. Soodsalt mõjub viibimine metsas, samuti rohked toalilled eluruumis. Vaim hõljub pidevalt ringi, mistõttu sa ei talu üksluist tööd ja kodust koristamist.Oled reibas ja kütkestav, kuid armastuses ei ole enamasti õnne.Ohtlik on sügav vesi.
Edukaimad eluaastad on 1., 7., 10., 16., 19., 25., 28., 34.,37., 43., 46., 52., 55., 61., 64., 70. ja 73.

Soodus aeg aastas on juuni.
Ohtlikud ajad on jaanuar, veebruar, juuli ja august. Ohustavad südame-vereringe, seedeelundite, liigeste ja külmetushaigused. Nahk on õrn ja võib olla kalduvus liighigistamisele. Samuti on oht,et mälu võib alates keskeast hakata nõrgenema.

Sünnikuupäev lisab: Armasusväärsus ja intelligentsus.
Elutee number viitab kosmilistele mõjutustele, mis võivad muuta meie elu kergemaks võiraskendada meie püüdluste täitumist.

Elutee number on 7
Positiivne variant - täiuslikkus. Sel teel elav inimene otsib teadmisi, elab rahulikku ja tasakaalukatelu ega hooli eriti materiaalsetest asjadest. Sageli on see filosoofi, teadlase, kunstniku, arsti või preestri elutee. Abielus leiad õnne siis, kui on valitud väga sobiv partner. Negatiivne variant: Sel teel elav inimene on kinnine, reserveeritud ja salakaval. Pead õppima teiste inimeste probleemidega tegelema. Sageli on see vaesuse ja üksinduse tee.

Apogeed on täiendavad võimalused või ka suursaavutuste võimalus teatud eluaastate jooksul. Apogee numbri mõju algab sünnipäevast, mitte aasta algusest.

Esimene apogee kestab elu algusest eluaastani 29 Apogee number on 1
Ideaalne number.

Teine apogee kestab eluaastatel 30 kuni 38 Apogee number on 22
Väga tähtsad saavutused, suur aktiivsus. Kui elu on elatud negatiivselt, siis moraalsed kannatused.

Kolmas apogee kestab eluaastatel 39 kuni 47 Apogee number on 5
Sagedased muutused, reisid. Selle numbri all alustatu ei kesta tavaliselt kaua. Number lisab seksuaalset veetlust ja soodustab meeldivate armusuheteteket.

Neljas apogee algab eluaastast 48 Apogee number on 9
Tähtsate saavutuste periood, edu ärialal. Rohkelt reise, ka välismaale. Isiklikus elus võib olla ebaõnne ja konflikte.

Väljakutsed on numbrid, mis viitavad võimalikele raskustele või puuduvatele omadustele. Viiitavad sellele, millest tuleks jagu saada või mida peaks omandama.Väljakutse numbrid suunavad meie mõtted iseendale ja aitavad meid eneseanalüüsil ning enesekasvatusel.

Esimene väike väljakutse on 4 ja see mõjub eriti elu esimese poole jooksul, kuid mõningal määral elu lõpuni.Rohkem tähelepanu tööle ja hoolikust detailides, kuid ära üle pinguta. Elunditest on ohustatud vereringe ja hambad.
Teine väike väljakutse on 1 ja see mõjub elu teisel poolel. Kas soov oma tahet teistele peale suruda või vastupidi - tahtejõu puudus. Elunditest on ohustatud süda, pea, silmad, kõrvad, nina ja nahatundlikkus.
Peamine väljakutse on 3 ja see mõjub kogu elu. Ära ole nii endassetõmbunud. Elunditest on ohustatud maks ja kurk.

Kosmos teeb mõnele inimesele sünnipäevakingituse, mõned jätab sellest ilma. Kingitust ei ole inimesel, kes on sündinud 1.-9. kuupäeval ja 11. ning 22. kuupäeval.Kosmilist sünnipäevakinki kahjuks ei ole.

Kosmoses eksisteerib püsiv üheksa-aastane tsükliline liikumine. On üldkosmilised võnked ja inimese isiklikud võnked. Olenevalt sünniajast tõmbame ligi erineva kosmilise mõjuga võnkeid.

Kosmiline aasta on 8, isiklik aasta on 9.
Kokkuvõtete tegemise ja tasakaalustamise aasta. Vaja lõpetada kõike poolikut, katkestada kõik ebameeldivad ühendused, lepingud jne. Sel aastal ei tohi alustada midagi, mida lõpetada ei jõuta. Küll aga võiks teha plaane järgnevaks aastaks. Näiteks ei ole sobiv minna uuele tööle,abielluda jne. Tsükli positiivselt elanuile on aasta õnnelik, valesti elanuil on kõikvõimalikke kaotusi ja keerulisi probleeme.
Ka kuude ja päevade osas on kosmoses tsükliline võnkumine, 9-kuuline ja 9-päevane tsükkel.Isiklik kuu on praegu 7. Hea aeg õppimiseks, samuti kokkulepeteks.Isiklik päev on täna 3.Hea päev lepinguteks ja loominguks.

Elutee number näitab kogu elu vältel mõjuvaid kosmilisi võnkeid, tsüklid on täiendavad võimalused. Nagu apogeedki võivad nad muuta meie elu kulgu.

I tsükkel kestab sünnist 2007. aasta alguseni. Selle number on 3. Lapsepõlv heades tingimustes. Võimalik varane loominguline andekus, eriti kunstis.
II tsükkel kestab 2035. aasta aprillini. Selle number on 7. Hea aeg õppimiseks. Enamik selle tsükli inimesi ei abiellu.
III tsükkel kestab elu lõpuni. Selle number on 6.Turvalisus ja kohustused. Viimaseid tuleb korralikult ning naeratades täita.

Eelmise elu elasid mehena. Elukutse eelmises elus oli: Silla- või majaehitaja, leiutaja, psühholoog. Sünnikoht eelmises elus: Borneo. Iseloomult olid eelmises elus: Väsimatu reisija ja uurija, pidevas liikumises.
Sündisid umbes aastal 825.
Käesoleva elu ülesanne on:Arenda endas armastust ja entusiasmi ning kingi seda teistele.

3 ...kaja:

K. ütles ...

greta 2ra usu seda jama.....suurem osa su vastustest l2heb kokku minu v6i ja mu 6ega ja meie vahel nyyd kyll suuri seoseid pole r22kimata veel vanusest ja t2htkujust :D ja minul tuli nii uue kui vana perekonna nimega proovides sama tulemus, niiet nime sisestamisel ei ole vist yldse t2htsust.
vabandust, minu meelest bullsh*t :$

sa oled tore, ja k6ik l2heb sul h2sti ja ei tule sul hamba-h2dasid (eriti veel minuga yhel ajal :D)

greta ütles ...

eh, vähemalt tähtkuju läks täppi :D

K. ütles ...

einojah jah :D