kolmapäev, september 27, 2006

Kolmapäev on...

Kolmapäev on kiimapäev kunstipäev. Äratuseks täna kunstiajaloo loeng, siis igaks juhuks veel üks, paus, prantsuse keel ja...läksin veel TÜ kunstistuudiosse joonistama ka.

Kui omal ajal mul tekkis tõeline õudne kole tüdimus mingisugusestki organiseeritud joonistamisest, siis nüüdseks on tekkinud lausa igatsus. Tegelikut juba mõnda aega, aga kuskile kerasid ja kuubikuid ma ei viitsiks ka joonistama minna. Õnneks elu viskab vahel võimalusi teele ette. Nii ma sattusingi nägema kuulutust, seda õiget.

Vedas. Täisakt, väike seltskond ja vaikne kelder. natuke kritseldamist ja nii lihtne see ongi. Ma unustasin isegi ära, et ma väsinud ja näljane olen. poolteist tundi kadus kiiresti.
Ega mu saavutused just märkimisväärsed polnud, aga meeleolu oli hea- ei mingit pinget, rahulik suhtumine.

Muidugi tuli mul õnneks see väsimus ja nälg õige pea meelde - seisin veerikus järjekorras ja ootasin ja ootasin, siis vaarusin (jah, vaarusin koju) ja nüüd on hirmus uni ...
sellepärast ma pikalt ja põhjalikult kirjutada ei suudagi:(

5 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

issand kuio lahe...ma tahan kaa et mjingi paljas mees mu ee lihtsalt istuks ja end j6llitada laseks :D
K.

Anonüümne ütles ...

noh, see konkreetne mees ei olnud kahjuks eriti õnnestunud eksemplar, keda niisama jõllitada tahaks :D selline prillide, habeme ja vuntsidega, ja kiilakas (pildi pealt siis praegu vaatan ja kirjeldan) aga keha on nagu mehel vähemalt, ei ole mingi krõnks ega ka rasvarullike :)

Anonüümne ütles ...

aeinoh..hmm. n2gu ma ei vaatakski vist :D

Anonüümne ütles ...

no muu on tal ka kole (vähemalt pildi peal), selline karva kasvand ja töllakas...
:D

Anonüümne ütles ...

fuh fuh fuh 8888ka
selge...vanamehi enam ei vaata siis :D