neljapäev, november 09, 2006

õnn tuleb kahe nädala pärast

Täna unes käisin ma ennustaja juures. See oli ilus valgete vuntsidega vana mees. Ta rändas mööda ilma ringi ja pani kaarte. Tundus, et tema juurde minemine on väga popp, sest telgi ees oli pikk järjekord noori naisi. Mina tahtsin ka üht alkeemikust(?) halli vanameest näha, seda enam- et ta minulegi tulevikku ennustaks.

Meil oli tema juurde lausa mingit sorti klassieksursioon. Nagu öeldud, oli tema telki suur tunglemine, aga lõpuks olin mina ekskursiooniseltskonnast ainuke kes temaga konsulteeris. Olin natuke pettunud. Õnneks oli ennustus ise ikkagi tore:

Läksin telki ja millegipärast olin võtnud kaasa oma kaardid. Neid siiski vaja ei läinud. Vanamehel oli oma tarotipakk. Ladus siis mulle kaarte, jutt jäi segaseks, aga kahekümnekonna laual asuva kaardi seast vähemalt kolmel-neljal olid koerapildid. Ma küsisin ka küsimusi oma tuleviku kohta. Ikka segane. Lõpuks küsisin, et kas saan õnnelikuks. vastus oli jaatav. Küsisin millal. Tuli välja et kahe nädala pärast.
Väljusin telgist rõõmsa südamega. Kuivõrd keegi teine enam ennustamist ei soovinud, tuli vanamehele ära maksta. Meie seanss kestis lausa terve tunni, tuli välja. Ja tunni taks oli 27kr. Maksin ära ja mõtlesin, et kuidas küll see härra toime tuleb. Ise nii kenades värsketes rõivastes, ja rändab veel ringi ka....

Muud tegevustikku ma unest ei mäletagi. Ei kurda. Ennustaja juures käik oli nii ilus ja mõnusalt muinasjutuline....

2 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

palun!

greta ütles ...

see ei ole kellegi kommentaar

(agatänan)