reede, november 03, 2006

täheteadus ja kummaline WC

Viimasel ajal olen näinud segaseid unekillukesi. Igatsen terviklikku lugu. Mida pole, seda pole. On õnneks midagi põnevat siiski.

Palju inimesi olid kogunenud öösel muruplatsile. Pingid olid rahvast täis ja kõik passisid taevast. Too öö oli eriline kuivõrd Maalt saadetud rakett jõudsi naabergalaktikasse ja saatis sealt mingisugust infot. Infot teadlastele, silmarõõmu kõigile teistele. Kuigi taevas oli ka palja silmaga vapustavalt ilus, sai näha midagi veelgi uskumatut, kasutades teleskoopi. Hmm...mina puust pikksilma, mis on vett täis küll teleskoobiks ei peaks. Ometi just läbi sellesama puust toru vaadates nägi selgelt naabergalaktikat. Vaatasin ja vaatasin. siis sai vesi otsa. Et veel näha, tuli toru jälle vett täis valada. Ma vist ei viitsinud. Pissihäda oli hoopis.
WC-d otsides leidsin end laeva pealt. Leidsin ka naiste WC, mis vähemalt minu uneloogika järgi oli jälle paksult rahvast täis ja liiga madalate kabiinidega. Mõnel kabiinil polnudki uksi. Igal juhul kehtis loogika -häda ei anna häbeneda. Kõik oli näha. Mina küll häbenesin. Pealegi polnud WC-s üldse ruumi. Läksin otsima mõnda teist WC-d.

Leidsin ka. Alguses oli seegi lihtsalt avalik käimla, aga ühel hetkel muutus see luksuslikuks vannitoaks. Otsustasin vanni võtta. Olin vees naudisklemas kui uksest tulid sisse kaks meest. Üks pikk šatään ja üks sile ja sale neeger. Juba tähistaevast vaadeldes olid nad mulel silma jäänud! Eriti too neeger. Kutsusin nemad enesega vanni. Nad tulidki, olles muide väga siivsalt ujumispükstes (erinevalt minust :S) Aga vann oli ääreni vett täis ja nüüd läks palju vett põrandale. Muretsesin väga, et ilus sinine karvavaip saab rikutud. Ajutiselt muidugi. Siis pööruds mu tähelepanu tollele neegrile - oi ta oli ilus. Ainult väga häbelik kahjuks. Valge mees oli märksa julgem, aga tema mind ei huvitanud.
Siis ärkasin üles....
(jätkuvalt on mul hea tervis :D)

4 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

Jah tuleb välja, et su tervis on hea :P
Aga miks sulle just see neeger meeldis? (mitte, et mul midagi neegrite vastu on)

greta ütles ...

ta oli nii ilus ja sile :D

Armilda ütles ...

Kui sa ärkasid, kas sul oli siis ka pissihäda?

greta ütles ...

oli vist jah