kolmapäev, mai 24, 2006

tragikoomiline elu

Kui ma reedel rongijaama jõudsin, oli rong juba läinud. Tegelikult oli rong täiesti olemas, aga ma Elvasse eriti minna ei tahtnud, seega jäin kurvalt perroonile. vaatasin ennist ometi mitu korda internetist ajatabelit. Jah, rong justkui oleks väljunud 18.59. vaatasin topelt, tulemus jäi samaks. Hiljem selgus, et ma olin vist ikkagi kõõrdi vaadanud, sest rong läks nagu alati välja kell 17 ja minut enne seitset oli hoopis rongi Tallinna jõudmise aeg.

Ega's midagi - väga närvilisena oma plaanide luhtumise pärast läksin ma buss nr 5 peale ja teele bussijaama. Õnneks mul ikkagi vedas ka - nr5 (millele ma suht õnnelikule juhusele lootes peale istusin) viiski bussijaama ja reedele vaatamata sain ma ka pileti. Jõudsin Tallinna kuigi vahepeal tundus, et kisub ikkagi Elvasse. Nimelt on toimumas mingisugused teetööd ja buss sõitis kõigepealt Maarjamõisani ja eiteakuhu.

Noh, siis vastasin ma järsku pühapäeval, et olen oma rahakoti ära kaotanud. Tegin oma seljakoti täiesti lahti, kompisin põhjalikult läbi, võtsin jope välja- katsusin kõik taskud läbi. Ei ole! Proovisin korra veel ja veel korra. Ikkagi polnud. Kole lugu, ega ometi see soliidne turist, kes tegi kummalise žesti ja mulle seljakotti selga aitas?
igaks juhuks helistasin oma bussijuhile. Äkki mu rahakott jäi peale eksursiooni lõppu bussi? Õnneks see nii oligi. Tormasin siis kaubamaja juurest sadamasse tagasi. Seekord vedas, kannatada said vaid närvikava ja ego.

Täna juba Tartus. rattasõit läks kenasti kuni tegin äkk pidurduse ja...pidurdus jäi püsivpidurduseks. Nimelt kiilus tagumine pidur kinni ja ratas enam ei liikunud - nummi! tegelikult oligi ratas mul rohkem ristiks kaelas- tahtsin Zavoodi minna... noh, sokutasin selle siis
Kaubahalli Rademari. sain lahti. Eks homme paistab palju jälle raha läheb....urr!

Ükskord elus tahtsin malet mängida. Otsin täna Tiimarist malekomplekti. Ja mis te arvate mis edasi sai? tegin paki lahti ja....on ainult valged malendid. Või olen mina loll ja ma ei mõista imaginaarset malet. Nüüd tahtsin Dublini piletid ära broneerida. Kõik oleks ju korras aga...U-Netil esineb ajutiselt tõrkeid.

Hakka või needustesse uskuma. :S
See kõik on lihtsalt nii haige, et ajab lihtsalt naerma. Palun, kallid sõbrad, tooge mulle torti ja õnneeliksiiri. Ehk saab mu ratas siis imeväel korda,eksamid saan kõik A-d, päike hakkab paistma, ma õpin lendama ja üldse...supertorenummiägelahe!

6 ...kaja:

L ütles ...

kallis Greta,
sinu teksi lugedes hakkas mul sinust suisa kahju,
aga tead,
ma ei tahaks küll eriti õelalt kõlada aga- ma kardan et asi pole needuses, ma arvan et sa oled lihtsalt ise selline hale ja saamatu :DDD või teine variant- sa oled armunud ja ise ka ei jaga mis sa teed või kus sa oled jne..või no ja kolmas variant et on jah needus :D Losti numbreid oled kasutanud?

K. ütles ...

otsa musi :) kohe teen kalli ja toon shokolaadi (tordipuudus meil kahjuks) :P

M. ütles ...

Tramöödia missugune :S

Noh, juhtub. Minul ka vahest.

Aaaa... ja see suur, et 6 või 6A-ga saab rongijaamast kiiremini bussijaama :P

K. ütles ...

kuidas nyyd edeneb ?

greta ütles ...

ah pileteid ei saa endiselt osta sulle küllatulekuks.
issand nii närvi ajab! ja sellised suured monopoolsed firmad ongi sellised laiskvorstid- 4 päeva ei suuda "ajutisi" U-Neti tõrkeid leevendada.
mina pean mingi mõttetuse pärast vihastama. urrr!

aga muidu on tore :)

K. ütles ...

no fuhh....ma peaks helistama ja 6iendama 2kki :D
mul muide oli jaanuaris teile tulekuks kaa piletite ostmisega probleeme....ma arvasin et on estonian-airi koduka viga...mul tuli telefoni teel broneerida :S
aga nyyd viimati oli k6ik korras :)
lootust on :)