kolmapäev, september 14, 2005

veel üks unenägu

tean küll, et muutub üksluiseks mu bloog nende unedega aga...No see on uni, mida ma lihtsalt pean maailmaga jagama :D
Seekord uni Tiinast :)

Mina ja kompanii olime mingid sensitiivid või nõad ja läksime ekskursioonile eeltaevasse. see oli selline paik, kuhu sattusid, kui surid ja siis veetsid seal aega kuni otsustasid minna alla mereranda, mis viis päriselt teispoolusesse. Keegi aga täpselt ei teadnud mida see teispoolsus endast ikkagi kujutas.
Igatahes me veetsime seal aega... Tiina näiteks leidis endale kaks gootilikku sõbrannant (kahvatud ja kiitsakad väga pikkade mustade juustega tütarlapsed). Saime uudistada ja vestelda eeltaeva juhatajaga ja olime valmis lahkuma kui järsku juhataja ütles, et me ei saa kuskile minna. keegi on mingi käki kokku keeranud ja eeltaevast läheb liiga palju inimesi liiga kiires tempos teispoolsusesse. Enne me lahkuda ei saa, kui asi selge. Kui see ei selgu, siis me peamegi sinna jääma.
Olin segaduses, otsisin lahendust. Järsku justkui välgatas miski. Kus on Tiina? Nägin ühte tema sõbrannadest. Küsisin mida ta Tiinast teab, kas Tiina on segaduse eest vastutav. Tüdruk pööras pilgu kõrvale ja vältis küsimusele vastamist.
Otsisin veidi, ja leidsin Tiina üles. Temast oli saanud kuri nõid pikkade mustade juusutega. Sain aru, et tema on süüdi. üritasin teda takistada, võtsin tal kätest kinni. Tiina oli kuidagi hästi pisike ja painduv. Näiteks ta rabeles ja nii pidin oma pihku võtma ka tema jala, mis tuli kaarega selja tagant. Üldiselt see kerge ülesanne ei olnud, sest nagu ütlesin, Tiinast oli saanud nõid ja ta üritas kasutada oma võimeid, selleks et esiteks lahti pääseda ja teiseks mind "neutraliseerida". Väga valus oli teda kinni hoida sest ta oli end kuidagi elektrifitseerinud. läbi hammaste talusin kuidagi seda valu kuni tuli juhataja ja muutis Tiina krussis punase pesunööri hunnikuks.
Hiljem järeldasime, et Tiinal oli tekkinud seoses uute võimete omandamisega võimuiha ja ta kasutas mingit mentaalset magnetit, mis inimesi mereranda meelitas.... voila!

3 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

Miks nii kurjusjuurelik unenägu? nuuks... ega ma siis päriselt nii paha ole, et su alateadvus mind kohe unenäos nõiaks monstrueerima peaks :( Aga olgu ma luban, et edaspidi üritan ma teha kõik, et ma vähemasti muutuksin libahundiks või kodukäijaks või hoopis tuuslariks aga mitte õelaks ja kiitsakaks joogaprintsess nöör-nõiaks: see on juba tõesti liig!
aga meeldivaid unene-elamusi siis ikka!

Anonüümne ütles ...

jah...vaene Greta... :D

HL ütles ...

Tiina peaks jah hoopis libahundiks muutuma mitte aga nõiatariks... aga muidu päris huvitavad uned sul ikka küll :D