reede, jaanuar 06, 2006

hobusejaanuar

Tiina tuli kord meile ja märkas minu uut, taas kenade lakkade ja sabadega neljajalgsete kalendrit. "Kas teil on alati hobusejaanuar?" küsis ta. "Alati ei ole, aga praegu küll jah."
Selline tore lugu. Põnevaid sõnu ja väljendeid neid siseringi nalju sünni iga päev. Hobusejaanuar on aga üsna hea iseloomustus kogu meie siinsele elule. Seda juhul kui võrrelda hobusejaanuarit hobuseunenäoga. Veidi veider, kummaline, kohutavalt naljakas eksistents. Palju jaburaid kuid naljakaid mõtteid ja tegusid :)

Praegu on meil käsil kiirprojekt Ilusad Jalad. Peame oma 20. jaanuaril saabuva kauni väliskülalise jaoks olema tippvormis.
Kõik on väga lihtne: tuleb lihtsalt pidevalt korrutada mantrat ilusadjaladilusadjaladilusadjaladILUSADJALAD ning ilusad jalad tulevadki. Ma nimetaksin seda oma keha psühholoogilieks mõjutamiseks. Nojah, kindluse mõttes oleme juba 4. päeva ametis ka füüsiliste harjutustega. Peale ilusate jalgade kuluvad ära ka ilusad käed ja ilus kõht :) Nojah, kõik lihased on piimhappest pungil nii, et praegu tundub tõesti keha musculuste ärritusest ilus trimmis :)

Täna sai jälle üle pika aja kodudiskot tehtud. Muusika mängima ja...:) Meeletust tühikarglemisest jõudsime lausa india tantsudeni ning omapoolse interpretatsioonini tangost ja valsist. Tiinal ei jäänud muud üle kui silmi pungitada ja itsitada ja ehkki minimaalselt, siiski kaasa tantsida....

Õppimine pole paraku nii edukas olnud. Ullikummid ja Utnapištimid said selgeks õpitud, Lähis-Ida muistse kirjanduse eksam tehtud, Homeroste ja Hesiodostega, on juba keerulisem. Mitte ei taha! Aga vinguda sel teemal ka ei taha nii et uus lõik uue sisuga :)

Vastuseks Krissu küsimusele: armuelu on endiselt khõmm...pea olematu. Noh aega-ajalt nalja saab aga....Tiina kadestamisväärset ühe-mehe elu ei paista kuskilt. Pöö!
Lugesin internetist Kalade aastahoroskoopi. Juuliks lubatakse meite soole mehi, nojah lootus lolli lohutus, aga vähemalt saame jätkata ilusate jalgade tegemisega, et suvistel seltskonnaüritustel silma paista Muidugi oleme niigi ilusad ja maagilist seksapiili kiirgavad, kuid keegi peale meie endi ei paista sellest aru saavat. Jälle pöö!

Uusaasta õnnevalamisest lubati mulle suurt reisi, praegu tunnen end küll nii koduselt, et raske toastki välja minna aga...
loodan, et õnnestub! Ehk Itaaliasse päkapikumaale? Päkapikk ise paraku ei tule:( Vähemalt tuleb Krissu :)saabki kogu oma tähelepanu tema jumaldamisele keskendada.

Ja Liis nägi unes Madonnat, kellele ta üsnebaviiskalt nähvas....
Madonna on meile üsna tähtis tegelane. Kord õpetati raadios kuidas saada edukaks just nagu Madonna. Vast kaheksa õpetust oli. Iga lause algas: Tee nagu Madonna.
Tee nagu madonna: keksle ringi roosas trikoos :) Time goes by so slowly....
Oi, ja lõpetuseks: pesin täna pesu. Nii hea oli. Seal ühika pesuruumis. Kujutasin ette hiiglaslikke vene pesumasinaid, kuhu mahub tonn pesu või vähemalt kaks purjus tudengit aga...võta näpust või võta varbast, vaid kaks üsna pisikest Siemensit(?). Igatahes oli pesu hea ja puhas, peale kuivatis käimist ka kuiv ja soe. Palju parem kui meie kodune hädine "loputusmasin" Kavatsen ka edaspidi siinse pesumaja teenuseid kasutada:) Hihiii


4 ...kaja:

HL ütles ...

Vaat kui tubli, et avastad oma ühika mõnusid :D
aGA Madonna on minu meelest küll niii nõme ja ole tädi :S Ei saa aru, mida temas leitakse?

Uueaasta õnnevalamine lubas sulle jah reisi, aga samas ka veidi raskuseid, kuigi üldiselt kõik raskused lahenevad praktiliselt iseenesest (st. sa saad nendest väga kergesti jagu). Aga rahaga ole ettevaatlik... ära liialt raiska :D

Mis ma siin ikka pläman :D Lõpetan :D

L ütles ...

...ja siis kui tiinal veel juulis pulmad tulevad, siis- siis saab meie horoskoop reaalsuseks! Pulmades ju ikka leitakse teineteist... ja Tiina, sul polegi tarvis oma pulmaaega ise paika panna, juuli 2006, olgu olla :P

K. ütles ...

:):):):):):):):):):):):):):):):):)
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
...
pool sissekannet minu jumaldamisele pyhendatud :O
ait2222h :P
....aaga 2kki ma peaks siis ka hakkama kiirkorras hoolega trenni tegema ? :S

Mis ? Tiina juba abielluma ?!?

L ütles ...

mina küll tahaks et ta abielluks, aga tema näe vist veel ei soovi :(( aga ära murete, küll me üheskoos ta tanu alla ajada suudame!! hhahaaa