reede, jaanuar 06, 2006

kassiõhtu

Kestab hobusejaanuar, aga täna on kassiõhtu. Miau.
Väikesed naljad MSN-s viisid selleni, et toimus metamorfoos ja minust sai kass-inimene. Ja ma olen nii edev. Vaadake ilmarahvas :) Vähemalt Liis ütles, et ilus on :) Kurr!

Muidu oli tänane päev pooleldi õppimine, pooleldi Tiina juures olemine. Natuke seda tobedat zuuma-mängu kah. Igatahes Tiina va rikkur ostis teleka ja dvd-mängija kah veel. Vahtisime eriti mõttetut filmi nimega Elektra ja siis sihukest nunnut filmi nagu A Lot Like Love. Ja õgisime Tiina komme. Nüüd on meil Liisiga kergelt paha olla. Ilusad jalad tulevad ikkagi!

Nii, mis veel? Täna ma ei skoori. See on minu ja Liisi siseringi nali, aga las ta olla ikka siin bloogis. Siis saja aasta pärast on hea mõistatada, mida ma selle all täpselt mõtlesin. Muidu, sama sõnumiga laul oli ka hiljuti raadios, aga see pole päris see, millest mina mõtlesin :D

Homme on eksam aga mul on tegelikult kah suva-suva-suva. Tegelikult pole aga apaatia on küll. Pea valutab ja silmade ees jooksevad ainult Zuma-mängu kirevavärvilised mummud. Pfffff!

Nii, mõtlesime sellest ka, et kuidas Krissut lennujaamas vastu võtta. Aga kuna ka tema seda loeb, ei saa ju üllatust rikkuda. Ui, tahaks küll!
ja minu sünnipäevani on jäänud päev vähem kui kaks kuud. Siis saan ma vanaks inimeseks ja vähemalt proovima käituda daamilikult ja "küpse" inimesena. Tegelikult: no way! Olen igavesti ajatu jabur-käkk:D Küll on tore!

Oh pühapäev oh pühapäev.... Liis tahab mulle minna Kitekati ostma, aga mina eelistaksin KitKati(shokolaadi see tähendab...)Ja nüüd minu sõnamulin lõppeb.

FIN
täname kannatlikke lugejaid
mina ja mu kass-alter-ego
bgjoprehjphjprwgjbymrjghop!
(täna ma ei skoori, mitte valesti mõista)
keegi ei saa aru, aga polegi vaja:)

4 ...kaja:

HL ütles ...

hmm.. väga huvitav ja omapärane sissekanne, väga palju infot sisaldav :D aga ma vist ei tahagi kõike teada, mis teil seal toimub :D :D :D

Jätkake samas vaimus :P

K. ütles ...

minu meelest ka nunnu kass-inimene :P :*
mis "jabur-k2kk" ?? sa minumeelest v2ga daamilik :)..aga samas ma ei n2e ju teie 'ulakusi' :D

Ja mis lennujaama puutub siis, ei oleta ma seal kell 6 hommikul ausalt 8eldes kedagi n2ha...niiiii vara juuuu ! ma siin m6tlesin mida vahepeal ette v6tta, et lennujaamast otse sinu juurde mitte tulla...kuis ma ajan inimese kell seitse yles "Krissu on siin ! Ta-daaa !" :D ??

L ütles ...

aja-aja, paras talle! ja siis tulge koos mulle ukse taha, eksju, siis Kai ka rõõmustab et magada ei saa :)))
Tegelikult ma usun et ühel korral elu suudaksime me ennast ka niii vara üles upitada, kui ikka väga tahta, siis ikka... ainult ma olen unustanud, kas sa saabud 21. hommikul? või oli see 20..

ja ina grta, nooh, a ju peaaegu skoorisid eile siiski ;)))

K. ütles ...

jah Kai kindlasti r66mustaks :D