kolmapäev, veebruar 01, 2006

niisama....

Midagi võiks ju kirjutada :) Isegi kui mul eriti milleski kirjutada oleks :) Mitte,et mul üldse väga tihti oleks :) Aga mul on vaja veidi aega veeta :) Niisiis:....:):):):):):) (muidugi mõista on see smailide hunnik kunstiline võte, mitte juhuslikkus :):):) )

Uudist pole. Ehk vaid see, et kuuldavasti olevat minu arvuti Liisi puudutusest infarkti saanud (ise ometi nii nooruke :( ) Ehk läbi garantiiremondi suudetakse ta elustada. Veel parem oleks, kui asi lihtsalt selles, et Liis mingi juhtme vms välja tõmbas ja ise sellest aru ei saanud. ta on ju khmm ainult üsna natukene...poliiitiliselt korrektselt väljendudes technologicaly challenged. (mitte et ma ise oluliselt parem oleksin, aga ...)

Kunagi igavusehoos panin sellele va ploogile counteri ka külge. Nüüd on pisitasa külastuste arv juba üle tuhande kasvanud (Jätkem märkimata see, et ilmselt on pooled nendest nn külastustest minu enda kontroll, et kas postitatud tekst tuli õigesti)

See jumalik muusika mida ma oma eelmises postituses mainitud unenäos õigeusu kirikus kuulsin.... See on täiesti olemas. Leidsin selle juhuslikult (või oli see märguanne minu alateadvuselt) ühe plaadi pealt, mida kuulama juhtusin :) Kui see kunagi võimalikuks osutub, äkki panen mp3 ka nalja pärast üles.

Tallinnas sajab lund. Kurat küll. Kogu see aeg, mis ma siin passinud olen, on olnud märg ja lörtsine ja nüüd kus ma hakkan ära sõitma - lumi! Ilus valge paks ja kohev lumi!!! Huvitav, mis ilm Tartus on?

Loen praegu "Triumfikaart"Kolmandik raamatust on läbi. Ka vedada Tartusse kaasa või mitte. Raske on ja lugemist jätkub vaid päevaks või nii, aga pooleli ei taha ju ka jätta....Pealegi mis ma seal Tartus ikka teen ,kui infotehnoloogilised ajaveetmisvõimalused on limiteeritud (natuke saab muidugi Tiinat ära kasutada, kuid siiski...)

Hmm ja uni oli jälle segane. Sõitsin taksoga rahvusraamatukogu juurest sinna, kus ma kunagi võimlemistrennis käisin Seni, kuni maja maha põles. see on rahvusraamatukogu juurest lihtsalt mööda tänavat mäest üles. Seal pidi toimuma mu prantsuse keele tund. Mingi hetk taksojuht peatus ja viskas üsna bravuurikalt tagaistmele külili :S Mina aga hakaksin kõrvalistme pealt autot juhtima. Kobasin gaasi ja pidurit. Teadsin küll, et ka sidur on oluline, kuid mingil kombel sain ilma hakkama. Ja taksist seal tagaistmel õpetas. Mingi hetk tuli ta uuesti juhtima. Jõudsime sinna, kus kunagi see võimla oli olnud. Nüüd haigutas seal tühi plats, lausa väli ja üks väikene puust hütt. Sealsamas minu tund toimuma pidigi. Taksojuhiga läks aga mingiks jutuajamiseks. Ta andis mulel igasugusied sigaretifirma sümboolikaga suveniire...ja ma nägin kuidas saal täitus ja täitus ja....mulle ei jäänudki peaaegu kohta. Trügisin ja leidsin siiki mingi koha (uskumatult palju inimesi) ja siis selgus, et õpetaja pole mitte see, kes
olema peaks, vaid üks tüdruk kes 37. kk-s käis minust aasta vanemas klassis....

Praeguseks ehk aitab mu mölast....

9 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

Ojaa... kui juba arvuti Liisi puudutusest kooma langeb, siis tuleb tema meessoost tuttavatele ainult kaasa tunda (hmm... mulle ka siis ve?:P):D Sest mis on väeti inimene massina kõrval? Ning ega Liis peagi tehnikast taipama - looduslaps nagu ta on. Ilmselt oli seegi talle juba suureks shokiks, kui ta maalt linna tulles teraslinde taevas liuglemas ja raudruunasid mööda teid kappamas nägi :P
A tõsisemalt - vaevalt et juhtmetes probleem on, sest need ma soovitasin tal juba üle käia. Vist ei aidanud. Aga nohh, kui garantiiaeg kestab, siis tuleb jumalat tänada, et see jama nüüd aga mitte kuu aega peale garantii lõppu ei juhtunud:)

Tartus on ilm pilves... karge... küllap jõuab see lumesadu ka siia. Näed jõudiski :( Ning mis märjast ja lörtsisest ilmast sa räägid? Mitu päeva oli ju päikest näha ! Ise tabasin küll paraku ainult päikeseloojanguid kuna enamasti sai päeva ajal magatud (nädalalõpul) või kabinetis istutud (eila-yleeila) :(

Ning "Triumfikaar" tari kindlasti kaasa. See mu arust üks parimaid teoseid Remarque loomingus. Tegelikult "Varjud paradiisis" meeldis rohkem ja "Läänerindel muutusteta" on loomulikult klass omaette:)

D.

K. ütles ...

einoojah.... :P see kommentaar vaat et sama pikk kui bloog ise :D
v2ga abivalmis tegelane oled....vist :)

Anonüümne ütles ...

Mina ja "väga abivalmis tegelane"? Ohh ole nüüd, ma olen ikka alailma purjus tige rassist.. remember? :P Nii, et see "vist" su kommi lõpus on väga asjakohane :D

D.

K. ütles ...

joodik siis...vist ? :D

Anonüümne ütles ...

"Vist" su kommi lõpus on endiselt asjakohane :P

D.

K. ütles ...

no vat kui tark ma siis ikka olen...vist :D

Anonüümne ütles ...

Vist oled jahh ;)

D.

K. ütles ...

hhhee :D

K. ütles ...

jah, targim kommentaar mille suutsin v2lja m6elda :D