teisipäev, oktoober 24, 2006

Omas maailmas

Ma olen jälle mulli kasvanud. Tartus see lihtsalt tuleb nii loomulikult. Jah, vahel on mul cosmo- ja reidipäevad, aga üldiselt siiski pulbitseb kogu aeg midagi, mis tundub nii oluline ja eluline. Mis siis, et võibolla ainult minu enda jaoks. Ikkagi! Pulbitsev on tõesti õige sõna - mõtteid on lihtsalt nii palju, et nad lausa lämmatavad teineteist. Vaevalt jõuan ühe mõttega poole peale kui juba järgmine ründab. Tavaliselt nad ikka vahelduvad märkamatult, sulavad üksteise sisse, mitte ei katke järgmise mõtte tõttu järsult.

Ma ei tea, enda arust ma ei ürita kangesti puiselt intelligentne olla. Kõik mõtted ja mõttekäigud tulevad tõesti nii-öelda õhust, st ilma suure vaevata. paraku samas needsamad mõtted ka kaovad kohe õhku. Proovin ma neid arvamisi ja tähelepanekuid kirja panna, tulebki puisus. Mitte see, mitte see, mida tegelikult mõtlesin....

Tegelikult tahtsin ma tulla kohe uksest sisse astudes kirjutama, aga täna võitsid argitoimetused. Tegin süüa, et ometi kord olla ainult sööja asemel ka toitja(Tavaliselt kokkab Liis, sest ta jõuab varem koju) Mul on tekkinud kerge dilemma mida sellistel puhkudel teha. Inspiratsioon tuleb ikka siis, kui tegelikult on vaja midagi muud teha. Sageli olen korralik ja teengi seda mida peab, kuigi just sel hetkel tahaks mõelda või miskit kirja panna. Võibolla sellepäras ongi muusad veidi solvunud ja hiljem tagantjärele kirjapandu on puine ja pingutatud.

Selline on olukord täna, homme olen ehk igavlemas, ülehomme kurb, neljapäeval eufoorias. Ja nii ongi, et kohe kui olen oma hingeseisu kuidagi kirjeldada püüdnud see muutub ja kogu tekst tuleks tegelikult ümber kirjutada...

1 ...kaja:

Unknown ütles ...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post:amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.