teisipäev, oktoober 03, 2006

värsked teated hernekese elust

Jälle olen siin ja uskuge või mitte, ma kirjutan seda esimest lauset juba viiendat korda. Ma ei teagi miks see nii on. Keeldun aga seda nüüd ära kustutamast ka. Küll ta kõlbab lugeda :D

Meelolu on mul hää, aga enam mitte otseselt eufooriline. eks ma olen ikkagi veidi unine ka veel :D Eile näiteks käisid meil külalised-taarahaldjad. Helika ja Marit. tõid kommi ja alkoholi ka muidugi. Nii juhtuski siis, et õhtu jälle küllaltki pikale venis :) Nalja sai muidugi ka, aga me olime üsna kained ja seega meie "üritus" jäi ka täiesti sünduse piiridesse. Meelelahutuseks näitas marit meile näiteks oma Kreeka-reisi pilte. Oi, kui ilusad! Tahan jälle kuskile minna!

Täna sain ma lõpuks täida viia oma igiammuse kavatsuse verd anda. Olen lugematu arv kordi seda juba katsetanud, aga ikka on hemoglobiin liiga madal olnud. Täna viimaks õnnestus. Hemoglobiin oli 130 - tudengidieedil, kohvi juues ja poolmagamata olekus. Kummaline kas pole?
Vähemalt õnnestus :P Sain oma kollektsiooni veel ühe kruusi - sinise ja väga nunnu :)

Muidu ei toimu suurt midagi - hakkasin raamatukoiks. tegelikult ka -see 18.oktoober- suur ja kuri kirjanduse vaheeksam juba hirmutab. üritan end siis käsile võtta ja meeletult lugeda. seda muidugi siis, kui internetist aega üle jääb :D Ometi, Ilmar Talve "Maapagu" on põnevam kui ma arvata oleksin osanud. Naudin:) Risikivi "Hingede öö" meeldis ka. Vägal. Raske raamat, ma vist ei saanud kõigele pihta, aga ikkagi nautisin.

Ometi on igas meepotis vist üks tõrvatilk. Lugemise puhul ka. Mingisugused debiilsed inimesed joonivad raamatutes tähtsaid kohti alla ega suvatsegi neid raamatu tagastamisel maha kustutada. ma katsun olla mõistev ja sellest mööda vaadata, aga see ajas mind vahepeal nii hulluks, et ma oleksin peaaegu plahvatanud. Kes kurat te olete et te mulle dikteerite, et just see rida siin leheküljel on määratult tähtis. Kas te käite kunstinäitustel ka nii, et tõmbate maalidel detailidele punasied ringe ümber, sest need on olulised?
Õpikute puhul saan ma sellest veel aru, aga ilukirjandus???

olgu, hakkangi jälle lugema. Muide mu see teine hingitseb ka natuke. Ehk puhun talle veel elu sisse

3 ...kaja:

Anonüümne ütles ...

ilukirjanduse puhul on see jah paha-paha, muidu jah andestatav (isegi mina kriipsutan aegajalt õpikuid :S ja kirjutan veel juurde ka ja joonistan lillekesi sisse ja, oi kui paha ma olen)

M. ütles ...

Siidri lahendasite ära?

Anonüümne ütles ...

mina eile jõin ühe kruusitäie, ja täna kohe joon ka ühe ja siis lähen välja kohtingule :DDD